Η ευχάριστη έκπληξη του γαλάζιου προεκλογικού αγώνα

Η ευχάριστη έκπληξη του γαλάζιου προεκλογικού αγώνα

Μάιος 19, 2023 - 23:48
4 σχόλια

Πριν από λίγους μήνες ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλωσόρισε στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας και στο ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας τον Απόστολο Σπυρόπουλο προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ και γιο του αειμνήστου Υπουργού του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτου Σπυρόπουλου.

Ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης με την σειρά του τον καλωσόρισε και ανέφερε πως το γαλάζιο ψηφοδέλτιο στην Αρκαδία ισχυροποιήθηκε επικροτώντας παράλληλα την κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Σπυρόπουλος σε μία κρίσιμη και δύσκολη εκλογική μάχη για αυτόν και την παράταξή του δεν πτοήθηκε κερδίζοντας αρκετές θετικές εντυπώσεις από τους εν δυνάμει ψηφοφόρους καθώς πάντα έδειχνε έτοιμος και αντιμετώπισε οποιαδήποτε πολιτική αντιπαράθεση πάντα με δημοκρατικές διαδικασίες.

Η όλη παρουσία του Απόστολου Σπυρόπουλου κατά την προεκλογική περίοδο μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί δικαιώνοντας την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη


4 Σχόλια

Μια φωτό δεν βάλατε, να ξέρουμε πού να προσκυνήσουμε. Ας είναι.......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.