Η γιορτή του Αrcadia Portal για τα 15 χρόνια του - Σας ευχαριστούμε! (pics)

Η γιορτή του Αrcadia Portal για τα 15 χρόνια του - Σας ευχαριστούμε! (pics)

Απρίλιος 14, 2024 - 10:24
0 σχόλια

H οικογένεια του ΑrcadiaPortal.gr υποδέχθηκε συνεργάτες, διαφημιστές και φίλους, στην εκδήλωση που διοργάνωσε για να γιορτάσει τα 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα δημοσιογραφικά δρώμενα της Αρκαδίας.

Η εκδήλωση έγινε το βράδυ του Σαββάτου 13 Απριλίου στον εκθεσιακό χώρο της «Πελοποννησος Expo» στο περίπτερο της ιστοσελίδας μας.

Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη σε όλους όσοι κρατούν το ArcadiaPortal.gr στην κορυφή της επιλογής των αναγνωστών.

Δεκαπέντε χρόνια τώρα, η συντακτική και δημοσιογραφική ομάδα του ArcadiaPortal.gr διατηρεί μια σύγχρονη αντίληψη, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εποχής, για γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση.

Το Arcadia Portal επτά μέρες της εβδομάδα με συνεχή ροή ειδήσεων για την πολιτική, την οικονομία, τον πολιτισμό, το περιβάλλον, τον αθλητισμό, την υγεία, την τεχνολογία, τα τοπικά νέα, με πλούσια αφιερώματα και συνεντεύξεις, με σεβασμό στην είδηση και σε όλες τις απόψεις, κατόρθωσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του αναγνωστικού κοινού και να βρεθεί στην αιχμή της ενημέρωσης.

Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και συνεχίζουμε δυνατά!

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.