Η κυβέρνηση ξέρει μόνο από φωτιές, όχι από χιόνια!

Η κυβέρνηση ξέρει μόνο από φωτιές, όχι από χιόνια!

Φεβρουάριος 17, 2021 - 12:45
2 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Ω, παίδες Ελλήνων, ήρθε η στιγμή που αποδεικνύεται η ανεπάρκεια και αυτής της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση των καιρικών φαινόμενων. Η Νέα Δημοκρατία έχει κάνει σημαία, στο παρελθόν, τις φωτιές στο Μάτι και το κλείσιμο της Εθνικής οδούς Αθηνών - Λαμίας από τη χιονόπτωση, κατηγορώντας για την ανεπάρκεια την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Με μια «έντεχνη» πολιτική απόφαση πιστεύουν ότι δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις αν οι ίδιοι κλείσουν την Εθνική οδό για «προληπτικούς λόγους»! Και φυσικά χαρίζουν και στην εταιρεία που διαχειρίζεται τον Ε.Ο. από το ενδεχόμενο προστίμου 1 εκατομμυρίου ευρώ, διότι βάσει του άρθρου 65 του νόμου 4363/20 ο ιδιώτης έχει υποχρέωση να κρατά τον δρόμο ανοιχτό ακόμα και σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών. Και η εταιρεία εξοικονόμησε και μερικές χιλιάδες ευρώ σε πετρέλαια από τα μηχανήματα που θα δούλευαν δυο μέρες ασταμάτητα.  Αλλά η ουσία είναι ότι αυτή τη φορά η κυβέρνηση της ΝΔ βαφτίζει σαν «πρόληψη-ασφάλεια», αυτό που κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ σαν ανεπάρκεια. Και φυσικά είναι ανεπάρκεια και των δυο που δεν μπορούν να κρατήσουν ένα δρόμο ανοιχτό, τον οποίο πληρώνει ο ταξιδιώτης 3,30 και 3,95 ευρώ, τα πρώτα 90χλμ και είναι από τα πιο ακριβά διόδια στην χώρα!

Όταν παραπονιέται ο Σωκράτης, είναι «κουμουνο-αναρχο-απλυτο-αριστερός», αν όμως τα αναφέρει ο Στέφανος Μάνος και Νίκος Χατζηνικολάου... είναι άλλη φάση. Διότι άλλο να τα λέει ένας που κάνει κριτική και άλλο να τα λένε τα δικά μας παιδιά.

 

Από όταν ήμουν παιδί κατοικώ στην Εκάλη. Παλιά είχαμε συχνά χιόνια το χειμώνα. Τα τελευταία χρόνια, όχι. Φέτος ήταν η εξαίρεση. Γενική διάλυση! Είμαι ήδη 36 ώρες χωρίς ηλεκτρικό άρα χωρίς θέρμανση και 12 ώρες χωρίς ύδρευση. Πληροφόρηση μηδέν. Έτσι φαντάζονται την κανονικότητα;

— Stefanos Manos (@StefanosManos) February 16, 2021

και Χατζηνικολάου

Έχω γεννήτρια.Έκαψε όλο το πετρέλαιο και έσβησε.Είμαστε ήδη 14 ωρες χωρίς ρεύμα.

— Nikos Chatzinikolaou (@NChatzinikolaou) February 16, 2021

Εν κατακλείδι, ούτε η γαλάζια κυβέρνηση και περιφέρεια μπορούν να κρατήσουν ένα δρόμο ανοιχτό και να εξασφαλήσουν τα βασικά, δηλαδή ρεύμα και νερό στους κατοίκους της Αττικής, που δυο μέρες έχουν σημειωθεί συνεχόμενες διακοπές. Για την Νέα Δημοκρατία, περισσότερη σημασία έχουν οι αστυνομικοί στα πανεπιστήμια και στα Εξάρχεια. Ούτε καν αστυνομικοί στην επαρχία που έχει γίνει «φαρ ουέστ» από γνωστούς - αγνώστους που κλέβουν αυτοκίνητα, δεν τηρούν κανόνες για covid και κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα χωρίς φυσικά να τολμάει κανείς να τους κόψει πρόστιμο. Εν αναμονή, λοιπόν για νέα δημοσκόπηση που θα βγαίνει 50 μονάδες μπροστά από τους άλλους.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Πηγαν στα χιονια πατουλης και σια να βγάλουν φωτογραφίες με ψάθινες σκούπες να καθαρίζουν. Κάντε πρόωρες αν τολμάτε να κοπεί η μάσα. Αλλά σιγά. θα φτάσετε μέχρι τελευταία μερα για να μαδάτε το δημόσιο

Σωκρατ τα είπε και ο χρυσοχοιδης να μην μιλανε οι συριζαιοι που ελαψαν 100 άτομα στο μάτι. Να τους δοξάσουμε που είναι 4 μερες χωρις ρεύμα στο Διόνυσο και την Εκάλη και τη Εύβοια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.