Η σαγιονάρα πιο σημαντική από τις ευθύνες για την Ελλάδα που καίγεται

Η σαγιονάρα πιο σημαντική από τις ευθύνες για την Ελλάδα που καίγεται

Ιούλιος 28, 2022 - 10:57
51 σχόλια

Ω, παίδες Ελλήνων, ήγγικεν η ώρα που μια σαγιονάρα και μια παντόφλα απασχολούν δημοσιογράφους και αναγνώστες -ο Δίας να τους κάνει...- περισσότερο από τη μεγάλη πυρκαγιά στο δάσος της Δαδιάς που καίει για όγδοη ημέρα!

Δάσος είναι, δεν είναι άστυ για να κινδυνεύει το κεραμίδι του Έλληνος το ιερόν... Τι κι αν πρόκειται για φυσικό θησαυρό, αναντικατάστατο στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη!

Βέβαια, αν είχαμε ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, οι κάμερες θα ήταν νυχθημερόν εκεί. Τώρα, απλώς είναι Πέμπτη και ο Άδωνις μπορεί να βγαίνει να λέει ότι «τα δάση από την ίδρυσή τους καίγονται». Τα δάση ιδρύονται για τον γλωσσοπλάστη υπουργό των επενδυτών.

Ω! Υπουργό Επενδύσεων, ήθελα να πω.

Ο γνωστός μεγαλοδημοσιογράφος του Σκάι καταπιάστηκε με τον άνθρωπο που πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο με τη σαγιονάρα. Και μετά τις εξηγήσεις του μουσικού που έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο με τη σαγιονάρα και τη βερμούδα από ταξίδι, ο Πορτοσάλτε επέμενε ότι όποιος και να είσαι, δεν πας στο Προεδρικό Μέγαρο έτσι ντυμένος.

Μόνο για μαθήματα dress code είστε ικανός, αγαπητέ.

Την επομένη, ο διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας κατέφθασε στο Μαξίμου φορώντας παντόφλα, με τα δαχτυλάκια όξω.

Μάλλον οι παντόφλες επιτρέπονται, γενικώς, άμα είναι μέρος της παραδοσιακής ενδυμασίας των Αράβων μεγαλοεπενδυτών, ενώ οι σαγιονάρες άμα είναι μέρος της ενδυμασίας των εργαζομένων, απαγορεύονται.

Μια περιοχή NATURA καίγεται. Η φωτιά στη Λέσβο αναζωπυρώνεται. Η Πυροσβεστική δεν ενισχύθηκε με προσωπικό, παρά τις περυσινές τραγικές καταστάσεις, με μισό εκατομμύριο στρέμματα στην πυρά και τους πολίτες της Εύβοιας εσωτερικούς μετανάστες!

Έκτο θέμα η φωτιά στον Έβρο στην «Καθημερινή». ΑΦΑΝΤΟ στο «Πρώτο Θέμα». Οι ευθύνες; Ποιες ευθύνες; Όλα βαίνουν καλώς, είπαμε, τα δάση από την ίδρυσή τους καίγονται όταν κυβέρνηση είναι ΝΔ.

Η δημοσιογραφία στα... καλύτερά της!

Θα βγει κανένας να απαντήσει πώς είναι δυνατόν, όλως τυχαίως, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», «υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον της εν λόγω εταιρείας (σ.σ. Siemens) για τοποθέτηση ανεμογεννητριών στις θέσεις Πλατοράχη και Θυμαριά που βρίσκονται στα όρια των καμένων του Εθνικού Πάρκου (σ.σ. της Δαδιάς, που καίγεται!)» (διαβάστε ΕΔΩ).

Ποια κυβέρνηση περνάει νόμο με την οποία επιτρέπονται επενδύσεις σε περιοχές NATURA, και μάλιστα οι Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων να ανατίθενται σε ιδιωτικές εταιρίες που θα τις πληρώνει ο υποψήφιος ανάδοχος;

Ή επειδή η «Δημοκρατία» δεν είναι φίλα προσκείμενη στην κυβέρνηση, στοχεύει την προσωπικότητα του πολυχρονεμένου μας πρωθυπουργού με τα ρεπορτάζ της και γι' αυτό είναι αναξιόπιστη;..

Όποια εφημερίδα κάνει έρευνα στη χώρα, τη δουλειά της, δηλαδή, θεωρείται αναξιόπιστη...

Κοιμώμεθα όρθιοι, κύριοι.

Όρθιοι!

Από πολίτες, έχουμε γίνει ιδιώτες που ιδιωτεύουν, ανοητεύουν και βλακεύουν!

Ειδήσεις: 

51 Σχόλια

Τι λέτε ρε παιδιά!!!!! Εμφανίστηκε ο Πολυκράτης;;; Βγήκε από το λαγούμι που είχε κρυφτεί μετά της μπαρούφες που έγραφε για τα μέτρα covid και τον τουρισμό; Νέες μπαρούφες τώρα, φρέσκες. Καίγεται το δάσος της Δαδιάς μας λέει ο Πολυκράτης οπότε απέτυχε η κυβέρνηση. Πετάει μετά και την μπαρούφα για τις ανεμογεννήτριες ότι συσχετίζονται με τις πυρκαγιές. Έπεσε η λάσπη για τις ανεμογεννήτριες μια χαρά από τον Πολυκράτη. Στο επόμενο άρθρο θα μας γράψει μάλλον ότι είναι καλύτερα να αγοράζουμε ενέργεια από τον Πούτιν, παρά να παράγουμε μόνοι μας, ΚΑΘΑΡΗ ενέργεια από ανεμογεννήτριες. Σωστά Πολυκράτη;

Πολυκράτη σου έχω νέα. "Εδώ και πολλές ημέρες συνεχίζεται η πυρκαγιά στην Καλιφόρνια!!! 60.000 στρέμματα δάσους έχουν καεί κοντά στο εθνικό πάρκο Γιοσέμιτι. Η φωτιά έχει καταστρέψει 10 σπίτια και κτίρια, ενώ η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική και 6.000 κάτοικοι έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους." Αποτυχία της κυβέρνησης Μπάιντεν. Να παραιτηθεί να αναλάβει ο Τσίπρας που είχε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ επιτυχίες στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών...Σωστά;

Εμφανίστηκε ο γνωστός Π-υρ-αυλος να υπορασπιστεί το μισθό του. Ναι ρε να φύγει και ο μπαιντερ και όποιος ειναι άχρηστος και ο καθε τσίπρας μαζί. Αλλά δεν μπορείς να λες στο Ματι φταίει ο τσίπρας και τώρα να φταίει η φύση για τις πυρκαγίες. Κανονικός πύραυλος λεμε

Το ότι τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης "θάβουν" τα θέματα για τις φωτιές και ότι "μεγάλες" επενδυτικές εταιρείες ενδιαφέρονται για την εγκατάσταση παραγωγών φθηνής ενέργειας, γιατί σημαίνει ότι η κυβέρνηση απέτυχε; Αχ αυτή η μύγα.....

Apotropee μόλις παράγγείλα για αύριο ένα με ριγκατόνι. Με χαρά θα το μοιραζόμουνα.

Παύλο ρατσιστή άκου: Ο Κούλης σου (Μωυσής), να παραιτηθεί γιατί έχει υιοθετήσει πλήρως τις τηλεφωνικές υποκλοπές των πολιτικών αντιπάλων του, μέσα στο Μαξίμου, από το φίλου του, τον Μιωνή. Εντάξει; Επίσης για πες μας ξερόλα εσύ πως γίνεται με 15.000€ και ανύπαντρος να ανήκεις στη "κατώτερη" τάξη και αν παντρευτείς γυναίκα που έχει ετησιως άλλα 5.000€ αλλάζεις κοινωνκή τάξη;

Άδωνη της Τρίπολης Παύλο είσαι μοναδικός! Μας λες δηλαδή ότι επειδή καίγονται 60000 στρέμματα δάσους στην Καλιφόρνια, θα πρέπει εμείς εδώ να είμαστε ευχαριστημένοι με τη " φωτίτσα" της Δαδιάς και ας καίει εννέα ημέρες ασταμάτητα. Και αυτά για να μην σου στενοχωρήσουμε το σύγχρονο Νέρωνα που δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο στο διάβα του.

Φωτιές καίνε σε όλη την Ευρώπη. Επί Κυριάκου Μητσοτάκη όμως ενεργοποιήθηκε εδώ το 112 και έχουν σωθεί ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ. Το 112 που δεν λειτούργησε ΠΟΤΕ επί Σύριζα. ΠΟΤΕ. Γράφω για τις φωτιές στην Καλιφόρνια και θα μπορούσα να γράφω και για τις φωτιές στην Ευρώπη για να δείξω και εγώ το αυτονόητο. Ότι φωτιές υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Το ζητούμενο είναι πρώτα από όλες οι ανθρώπινες ζωές. Επίσης στο Μάτι το εγκληματικό ήταν ότι δεν ειδοποιήθηκαν οι άνθρωποι να φύγουν ΠΟΤΕ, όπως επίσης και η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ προς τους πολίτες ότι δεν ήξερε η κυβέρνηση τίποτα σε εκείνο το show-παρωδία.

Φυσικά τα τρολάκια του Σύριζα κάνουν το άσπρο-μαύρο. Στην πρόσφατη φωτιά στην Πεντέλη, ΟΛΑ τα κανάλια είχαν συνεχή κάλυψη και ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά μέσα το ίδιο με πρώτο και καλύτερο το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Έλα όμως που έσβησε γρήγορα η φωτιά για τα δεδομένα της και οι καταστροφές ήταν περιορισμένες για το μέγεθος της απειλής. Πως το έλεγε ο Τσίπρας; "Κάηκαν 200 σπίτια περίπου;" και του απαντάει ο Δήμαρχος "3-4 εδώ και άλλα 3-4 εκεί". ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ. Σαν το σπίτι της πολιτεύτριας του Σύριζα που μας έλεγε ότι καίγεται και τελικά δεν έπαθε τίποτα.

@23:56 - Ακόμα με τον μπυρόβιο και τις θεωρίες του ασχολείσαι εσύ; Σε έχει κάψει, σε έχει καταστρέψει, ξύπνα. Επειδή όμως δεν σε βλέπω να ξυπνάς, είναι ανίατη η ιδεολογική σου αρρώστια, έχεις την συμπάθεια μου.

Χτες συνελήφθησαν 4 άτομα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση - αδικήματα της αντίστασης, απείθειας, διατάραξης κοινής ειρήνης, απλής και επικίνδυνης σωματικής βλάβης, εξύβρισης, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.

Στην ομολογία ότι η παρακολούθηση του δημοσιογράφου, Θανάση Κουκάκη, έγινε κατόπιν εντολής ξένων υπηρεσιών προχώρησε ο διοικητής της ΕΥΠ, Παναγιώτης Κοντολέων, μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

"Aναστέλλει την απεργία πείνας ο Γ.Μιχαηλίδης". Έχει ακόμα τα κότσια να ζει σε ένα τέτοιο καθεστώς.

«Οι διαδηλωτές θέλησαν να κλείσουν τον δρόμο παρά το μικρό μέγεθος της πορείας. Υπήρξε αντίδραση από την Ελληνική Αστυνομία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. (Και έκλεισε αυτή το δρόμο. Έκανε και λίγη γυμναστική...)

@ 18:06 - Σας εστειλε αδιαβαστους and ridiculed ο τοξοβολος.. Καλη συνεχεια στον εθελουσιο υπνο σας.

Παύλο να χαιρεσαι το 112! Πονάει κεφάλι κοβει καφάλι! Μακρια απο μας η ευθύνη και ο Μωυσής ατσαλάκωτος, οι υπόλοιποι να πανε να γ@μ@θ@υν.... Κοψε τις υπερωρίες στο πληκτρολόγιο πηγαινε και καμια τουαλέτα! Ο μπυρόβιος που λες δειχνει τα μαυρα μεσανυχτα που έχεις για τους συμανθρώπους σου. Ρατσιστής του κερατά εισαι φίλε. Καλη νύχτα!

Όσο για τα τεκταινόμενα στην Βουλή. Η κυβέρνηση ως όφειλε, καλεί σε ΑΠΟΡΡΗΤΗ συνεδρίαση τον διοικητή της ΕΥΠ και ντοκουμέντα (aka ΣΥΡΙΖΑ) διαρρέουν ότι τους βολεύει, όπως τους βολεύει. Αυτοί οι άνθρωποι κυβερνούσαν την χώρα!!! Και ζήσαμε τα τραγελαφικά τους. Και έχουν το θράσος να θέλουν να ξανα-κυβερνήσουν. Για να τα κάνουν αυτή την φορά ακόμα χειρότερα. Να καταλάβουμε ακόμα καλύτερα γιατί η θάλασσα δεν έχει σύνορα. Γιατί ο Έβρος δεν πρέπει να έχει φράχτη. Γιατί δεν πρέπει να πάρουμε Ραφαλ. Γιατί δεν πρέπει να πάρουμε φρεγάτες. Άσε την οικονομία. Ξέρουμε θα μας βουήξουν στους φόρους. Θράσος!!

00:18 ενώ τώρα αγαπητέ η κυβερνησάρα μας έχει λύσει όλα τα προβλήματα. Έχει πατάξει την αισχροκέρδεια σε καύσιμα, ρεύμα, τρόφιμα, νιώθουμε ασφαλείς με το νόμο και τάξη ( μέχρι και συμμορία ανηλίκων ξεφύτρωσε στην πόλη μας), προστατεύει αποτελεσματικά τα δάση ( ρεκόρ καμμένων στρεμμάτων) και κολυμπάμε στα πλούτη.

@00:18- Εάν κινηθείς ΟΔΙΚΩΣ για Βουλγαρία, θα περάσεις από το συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα. Εάν πάρεις το πλοίο από Χίο για Τσεσμέ, από ποιο συνοριακό σταθμό θα περάσεις; Αλλά πες πες, κάτι θα μείνει ..

Αν αποφασίσουμε αύριο να ανοίξουμε τα σύνορα με Τουρκία, θα ανοίξουμε τους συνοριακούς σταθμούς Καστανιών, Κήπου, Πυθίου και ποιος θαλάσσιους συνοριακούς σταθμούς;

Άχου τα καημένα, τα πήρε στο λαιμό του ο Αλέκσης. Άρα με την λογική των ζαίων, αν "ανοίξουμε" τα σύνορα με τους Τούρκους, μπορούν να ψαρεύουν τα καϊκια τους στα 50 μέτρα από την Χίο ή την Ρόδο. Αφού δεν έχει "θαλάσσιο" συνοριακό σταθμό, έτσι δεν είναι; Αν ανοίξουμε τα χερσαία σύνορα, αστροπελέκια, μπορεί να έρθει να κάνει γεώτρηση στην Θράκη ο Τούρκος;;; Λέει την μπαταβομάρα ο αρχηγός τους και βγαίνουν να λένε μπαταβομάρες και αυτά. Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του κτλ. Μαζευτείτε, τα μογγόλια απέναντι είναι ουγκανά, δεν παίρνει να λέτε τέτοιες κουταμάρες για τα ψηφαλάκια.

"Τα συντρίμμια του κινεζικού πυραύλου μπορεί να επανεισέλθουν στη γήινη ατμόσφαιρα με έναν ανεξέλεγκτο τρόπο, στο διάστημα μεταξύ της 30ης και 31ης Ιουλίου, ωστόσο σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ο συναγερμός για τη χώρα μας έληξε περίπου στις 20:00 του Σαββάτου." Για να μη λέτε κακίες σε βάρος του Κούλη. Αν ήταν σαν τον πατέρα του εδώ θα 'πεφτε.

Ρατσιστή Παυλάκη, θράσος είναι αυτό που έχεις εσύ και η ΝΔ που χρεοκοπησατε τη χώρα και ριχνοντας μερικά απο με τα κλεμένα τοσων χρονων, στα Πετσοκάναλα, κανατε το μαυρο ασπρο και ξανακυβερνάτε! Μαζέψου κακομοίρη σε καταλάβαμε τι ρόλο βαράς εδω μέσα.

@16:39- Άρες μάρες κουκουνάρες.......Είναι καλύτερα να μη μιλάς και να θεωρήσαι βλάκας, παρά να μιλάς και να αίρεις κάθε αμφιβολία.

Ρε Παύλο μπαγλαμά ,το τσιρκο του Κουλη έχει διαλύσει την χώρα και εσυ μας λες για τον θίασο του Αλεκση ;Για αυτό ψηφίσαμε Κούλη εκείνο το μαυρο καλοκαίρι για να φύγουν οι ζαιοι και να κάνει αυτός ότι ότι δεν έκαναν αυτοί .Πάει ο Σφυριζα στο 5% θα γυρίσει ,όπως και η Κουλικη ΝΔ που θα πάρει 50 έδρες .

@Μπεκατσοκυνηγός - "Τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας είναι σαφώς οριοθετημένα. Ειδικότερα: - στη θαλάσσια περιοχή στις εκβολές του Έβρου αυτά είναι οριοθετημένα βάσει του Πρωτοκόλλου των Αθηνών της 26ης Νοεμβρίου 1926. - στη θαλάσσια περιοχή που εκτείνεται νοτίως του Έβρου μέχρι τη Σάμο και την Ικαρία, ελλείψει σχετικών συμβατικών ρυθμίσεων με την Τουρκία εφαρμόζεται η αρχή της ίσης απόστασης/μέσης γραμμής, σύμφωνα με το εθιμικό δίκαιο." κτλ. κτλ. Είναι όλα αναρτημένα στην σελίδα του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Αν κάποιος κάνει αναζήτηση στο google τις λέξεις "θαλάσσια" και "σύνορα" τότε θα πάρει σαν πρώτο αποτέλεσμα την σελίδα του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών που τα περιγράφει με απόλυτη σαφήνεια. Περαστικά στον Μπεκατσοκυνηγό και στον ζαίο φίλο του που μιλάει για υπερθέρμανση. Έχεις απόλυτο δίκιο μπεκατσοκυνηγέ. Καλύτερα να μην μίλαγες καθόλου. Η βλακεία σου δεν έχει σύνορα. Ούτε θαλάσσια, ούτε χερσαία.

Παύλο "Οι τιμές που θα εισπράττουν οι ηλεκτροπαραγωγοί για τον Αύγουστο είναι: λιγνιτικές μονάδες 205,38 ευρώ ανά μεγαβατώρα, μονάδες Φυσικού Αερίου Συνδυασμένου Κύκλου 422,39 ευρώ ανά μεγαβατώρα, Μονάδες Φυσικού Αερίου Ανοιχτού Κύκλου 594,76 ευρώ ανά μεγαβατώρα, μεγάλα υδροηλεκτρικά 112 ευρώ ανά μεγαβατώρα και χαρτοφυλάκια ΑΠΕ 85 ευρώ ανά μεγαβατώρα." Εγώ θέλω ρεύμα από τον ΥΗΣ Λάδωνα, μπορείς να μεσολαβήσεις στον κολλητό σου διευθύνοντα σύμβουλο που χτίζει μια παράγκα στις Κυκλάδες;

@03:14-Η νυχτερινή "εργασία" πληρώνεται με προσαύξηση να ξέρεις, μη σε πιάσουνε κώτσο. Κατά τα άλλα, σε προ(παρα) κάλεσα και σε προηγούμενα σχόλια να μας γράψεις με ποια αφορμή ειπώθηκε η ατάκα για τα σύνορα της θάλασσας, αλλά το απέφυγες δια τη μέθοδο του ελίγδειν. Και συνεχίζεις......Θες να το αναφέρεις τώρα ή θα εξακολουθήσουμε τη μέθοδο;

@Μπεκατσοκυνηγός - Όταν τρως τέτοια τάπα, σε διαψεύδει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ στις μπαρούφες που γράφεις, όχι ο Παύλος, τότε γράφεις ένα συγγνώμη ή τουλάχιστον δεν μιλάς (κάνεις την πάπια λένε στα μέρη μας). Έχει τελικά θαλάσσια σύνορα η χώρα ή πρέπει να έχουμε συνοριακούς σταθμούς στην ...θάλασσα για να έχει σύνορα; Δεν ξέρω αν είσαι βλάκας ή απλά γράφεις συνέχεια βλακείες λόγω κομματικής τύφλωσης, αδιάφορο μου είναι, σίγουρα όμως τέτοιες απόψεις κάνουν κακό στην χώρα μας. Βούτυρο στο ψωμί των Μογγόλων.

Δε θέλω να σε μπλέξω πιο πολύ, αντιλαμβανόμενος την περιορισμένη σου αντίληψή σου, αλλά, το ότι " Η θάλασσα δεν έχει σύνορα (για να τα ανοίξουμε, γιατί αυτό ήταν για το οποίο κατηγορείτο) με το " Δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα" είναι δύο παντελώς άσχετα πράγματα. Καταλαβαίνω ότι ως λάτρης του "πες πες, κάτι θα μείνει" πράττεις ορθώς, αλλά μη μας τη λες κιόλας. Δε σε παίρνει...

@Μπεκατσο - Αν ο αρχηγός σου ήθελε να πει ότι η θάλασσα δεν έχει συνοριακούς σταθμούς, να έλεγε αυτό. Δεν φταίω εγώ για τα Ελληνικά του (ας αφήσουμε τα αγγλικά του). Και πάλι βλακεία είναι αυτό που είπε όμως. Τα θαλάσσια σύνορα φρουρούνται ΚΑΙ αυτά. Όχι ΠΡΟΦΑΝΩΣ με μόνιμους θαλάσσιους σταθμούς αλλά με πλωτά μέσα. "Ανοίγεις" τα θαλάσσια σύνορα, όταν τα πλωτά μέσα που διαθέτεις κοιτάνε αλλού στις παράνομες διελεύσεις. Τα "κλείνεις" όταν δεν αφήνεις τίποτα. Αν θέλεις να το διαπιστώσεις και ο ίδιος ξεκίνα με ένα σκάφος, από την ΧΙΟ για την ΤΟΥΡΚΙΑ. Κάποια στιγμή στην πορεία θα το ...αντιληφθείς.

Προκειμένου τα κομματόσκυλα λοιπόν να καλύψουν μια απίθανη μπαρούφα που είπε ο αρχηγός τους (που δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία, βιβλίο ολόκληρο γεμίζουν), κάθονται και γράφουν κατεβατά, ειρωνεύονται και βρίζουν. Τόσο μυαλό κουκούτσι έχουν. Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΡΟΥΝΤΑΙ. Αν κάνεις τα στραβά μάτια περνάνε τα πάντα στην χώρα σου, αν δεν τα κάνεις, τότε τα έχεις "κλείσει". Μήπως το πρόβλημα είναι άλλο; Μήπως η φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, έχει χαλάσει το πάρτι που έκαναν δεκάδες ΜΚΟ με τους μετανάστες; Πολλά τα λεφτά Άρη...Πάρα πολλά.

Όσο αφορά την κομματική τύφλωση...νταξει, μας κάνεις πλάκα. Πες ένα Τούρκο αξιωματούχο που "εκμεταλλεύτηκε" την χαζή και απρόσεκτη όντως αυτή δήλωση και θα σου πω 100 Έλληνες. Βούτυρο στο ψωμί των πατριδοκάπηλων το δέχομαι, άλλωστε αυτό κανείς και εσύ. Οι Τούρκοι δεν αμφισβητούν ότι υπάρχουν θαλάσσια σύνορα της χώρας (όχι της θάλασσας), δεν μπορούν άλλωστε, όσες χαζομάρες και να πει ο Αλ6ς ή ο κάθε Αλ6ς. Αμφισβητούν ότι είναι εκεί που λέμε εμείς. Οι ντόπιοι πατριδοκάπηλοι έβαλαν όντως αρκετό βούτυρο στο ψωμί τους.

Γράψε μια φορά που ο Ερντογάν είπε ότι αφού ο Έλληνας Πρωθυπουργός είπε ότι δεν έχει σύνορα η θάλασσα, εμείς θα κάνουμε βόλτες στο Αιγαίο, πότε αυτή η δήλωση αποτέλεσε "βούτυρο στο ψωμί του". Δεν τη χρειαζόταν, έχει δικιά του "επιχειρηματολογία". Σε αντίθεση με εσένα, ας πούμε, που τη χρησιμοποίησες 100 φορές σε σχόλια σε ένα άσχετο θέμα (μιλούσαμε για τη σαγιονάρα θυμίζω). Για ποιον είναι λοιπόν "βούτυρο στο ψωμί του"; Διαχρονικά η πατρίδα κινδύνευε περισσότερο από τους ντόπιους "υπερπατριώτες" παρά από τους ξένους επιβουλείς. Αλλά είπαμε, στο σχολείο ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΣ!!!!!

Παυλάκο, εδω που σε ξαναβρήκα, για πες ρε παιδί, εσύ που ξέρεις να ζητάς συγνώμη και να γράφεις αλήθειες, για τη μπαρούφα σου ότι για τη παραγραφή της λίστας Lagarde δεν ευθύνεται η ΝΔ, αλλά όλοι οι άλλοι θα ζητήσεις συγνώμη; Επίσης ότι οι γιατροί του ΕΣΥ δεν ανήκουν στη Μεσαία Τάξη θα ζητήσεις συγνώμη; Για τους εργαζόμενους που δουλεύουν υποχρεωτικά δεκάωρα ενώ έλεγες θα είναι συναινετικά θα ζητήσεις συγνώμη; Αντε μπράβο Παύλο!

@23:38 - Όταν εκπέμψεις σε συχνότητες που πλησιάζουν την λογική θα ασχοληθώ. Μέχρι τότε σκέψου πόσο κορόιδο πιάστηκες με την λίστα Lagarde. Σκέψου την εικόνα του αριστερού πρωθυπουργού με το πούρο στο κότερο του εφοπλιστή. Κοιτάξου στον καθρέφτη.

@Μπεκατσο - Η δήλωση Τσίπρα δείχνει την πολιτική του αφέλεια και ελαφρότητα στην εξωτερική πολιτική, για να είμαι ευγενικός. Με κυβέρνηση Μητσοτάκη ο Ερντογάν χοροπηδάει από τον θυμό του. Πήραμε Ραφάλ, πήραμε Φρεγάτες, σηκώσαμε φράχτη στον Έβρο, μπλοκάραμε τα F-16, βλέπει απέναντί του αντίσταση. Επί Τσίπρα είχαν παραμεληθεί τελείως οι ένοπλες δυνάμεις, ενώ και τα θαλάσσια σύνορα είχαν γίνει σουρωτήρι μήπως μας κακολογήσει ο κάθε "Ιάσωνας Αποστολόπουλος". Ρώτα τον Κούλογλου να σου πει. Η δήλωση Τσίπρα δείχνει ακριβώς πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι ΚΑΙ στην εξωτερική πολιτική. Στο καλό.

18:55 Δίκιο έχεις. Είναι πολλά τα λεφτά. Πάρα πολλά όμως. Το ξέρουν όλα τα πετσοκάναλα που τα έχουν παντελονιάσει κι έχουν σκάσει από το πολύ φαϊ. Εσύ δεν τό' μαθες; Ο Κούλης καλός στο κρεββάτι; Σε δυσκολεύει ή σε αφήνει να παίρνεις πρωτοβουλίες και να αυτοσχεδιάζεις;

Ρε Παυλε καραμπ@@μπ@@να, ποιος φταιει που παραγραφηκαν τα αδικήματα για τα αδήλωτα ποσα των αναφερομένων στη λιστα Lagarde; Καντο λιανα να δουμε την απόψή σου... Τέετοια κότα δεν έχω ξαναδει! Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν κρατούσε στο συρτάρι το στικάκι και πέρασε η 5ετία; Ζεις στην Ελλάδα;

Εσύ που είσαι λογικός Παυλάκο, για πες μας με δικά σου λογια, ανήκουν οι γιατροί του ΕΣΥ στη Μεσαία Ταξη, όπως την οριοθέτησες εσύ και ο Κούλης, ρε μαναρι; Είπες, 20χιλ εως 100 χιλ οικογ εισόδημα είσαι στη Μεσαία ταξη, δεν το είπες το αρνείσαι; Σε λογικες συχνότητες σε πάω, λαου λαου μη παθεις τίποτα, για απαντησε εσύ που ξέρεις απο αστική ευγένεια και ζητάς και συγνώμη.

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.