Η τέχνη της γλυπτικής με το αλυσοπρίονο στην «Πελοπόννησος Expo 2024» (pics,vid)

Η τέχνη της γλυπτικής με το αλυσοπρίονο στην «Πελοπόννησος Expo 2024» (pics,vid)

Απρίλιος 15, 2024 - 10:05
1 σχόλια

Δούλεψε νυχθημερόν, για πέντε μέρες, πρωί, μεσημέρι, απόγευμα και ως αργά το βράδυ βρίσκονταν στο ίδιο σημείο είτε με το αλυσοπρίονο στο χέρι είτε τα υπόλοιπα εργαλεία δημιουργώντας ένα από τα πιο εντυπωσιακά έργα τέχνης που έχουμε δει.

Ο Άγγελος Πατσιατζής ήρθε από τα Τρίκαλα στην Τρίπολη λαμβάνοντας μέρος στην «Πελοπόννησος Expo 2024» φέρνοντας μαζί του την τέχνη της γλυπτικής στο ξύλο με εργαλείο στα χέρια του το αλυσοπρίονο Husqvarna δίνοντας σε έναν κορμό ψυχή και έμπνευση.

Με υπομονή, μεράκι και αμέτρητη αγάπη ο Άγγελος Πατσιατζής έφτιαξε στον κορμό του ξύλου έναν παραδοσιακό υλοτόμο, κάνοντας το από την αρχή με τον κόσμο καθημερινά να κατακλύζει το σημείο αυτό παρακολουθώντας από την αρχή την δημιουργία του έργου αυτού.

Το σημείο αυτό που για πέντε μέρες ο Άγγελος Πατσιατζής δημιουργούσε τον υλοτόμο του πάνω στο ξύλο στον εκθεσιακό χώρο της «Πελοπόννησος Expo 2024» έγινε πόλος έλξης από τον κόσμο που τράβηξε φωτογραφίες, μίλησε με τον ίδιο τον Άγγελο και κυρίως έδωσε τα εύσημα στον καλλιτέχνη για την υπέροχο έμπνευση του.

Τον Άγγελο τον καταγράφαμε και μιλούσαμε μαζί του όλες τις μέρες όμως στο φινάλε της έκθεσης μας είπε για την τέχνη αυτή, για τις ώρες που χρειάστηκε να δημιουργήσει το έργο του, για τον Όμηρο Στρουσόπουλο ο οποίος είναι η αφορμή για να έρθει στην Τρίπολη, την φιλιά μαζί του, τον άκρατο επαγγελματισμό του και την αφιέρωση του γλυπτού αυτού στην οικογένεια του.

Από τον Άγγελο Πατσιατζή για τον Όμηρο Στρουσόπουλο με αγάπη και θαυμασμό!

Video: 

ArcadiaPortal.gr Η τέχνη της γλυπτικής με το αλυσοπρίονο στην «Πελοπόννησος Expo 2024»


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ωραίο!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.