Η τσικνοτετάρτη του Α.Ο. Τεγέας

Η τσικνοτετάρτη του Α.Ο. Τεγέας

Μάρτιος 06, 2024 - 19:10
4 σχόλια

Η τσικνοπέμπτη έρχεται σε λίγες ώρες όμως στον Α.Ο. Τεγέας τα κάρβουνα πήραν φωτιά το απόγευμα της Τετάρτης 6 Μαρτίου αμέσως μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης της ομάδας.

Το ψήσιμο αυτή την μέρα αποτελεί μια παράδοση των ανθρώπων του ΑΟ Τεγέας και πρόκειται για ένα έθιμο αυτό που ουσιαστικά έχει καθιερωθεί από τους πράσινους εδώ και πολλά, πολλά χρόνια.

Το κεντρικό μήνυμα του Τεγεάτικου τσικνίσματος είναι πως αυτή η ομάδα είναι μια όμορφη ποδοσφαιρική παρέα, μια πραγματική αθλητική «οικογένεια» με το μεταξύ τους δέσιμο να είναι έκδηλο εντός αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Στο γήπεδο της Επισκοπής ποδοσφαιριστές, προπονητικό επιτελείο, διοίκηση αλλά και πιστοί φίλοι της ομάδας έστησαν την ψησταριά πάνω στην οποία τοποθετήθηκαν κρεατικές λιχουδιές συνοδεία από άφθονο κρασί, με μουσική και ασφαλώς τέλεια διάθεση και πολλά χαμόγελα.

Ο Α.Ο. Τεγέας το τσικνίζει στο «σπίτι» του, περνάει όμορφα και παίζει καλή μπάλα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών τερέν όπως φροντίζει και αποδεικνύει σε κάθε περίπτωση.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια έχουμε βαρεθεί να το να σας βλέπουμε..διαλύστετο να τελειώνουμε

Μπραβο στην τεγεα να τσικνιζετε καθε χρονο αφηστε τους κακους να σχολιαζουν

09:25 Καλά είσαι σοβαρός;; Δηλώνεις "Αρκάς" ( καί φυσικά ειμαστε καί τό έχουμε καμάρι) καί μου χρησιμοποιείς λέξεις ανατολίτικες και απομεινάρια τής Τουρκοκρατίας;; Άκου "πασακα μου". Ασυγχώρητος, να ζητήσεις συγνώμη. Από πού είσαι, από τη Σμύρνη;; Ξέρεις τι τούς κάνανε οι Αρκάδες τούς "πασακες" έτσι;;; Μοριάς ρεεεεε!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.