Κ. Τζιούμης: Στηρίζουμε τους αγρότες, συνεχίζουμε το έργο μας στον Δήμο Τρίπολης (vid)

Κ. Τζιούμης: Στηρίζουμε τους αγρότες, συνεχίζουμε το έργο μας στον Δήμο Τρίπολης (vid)

Φεβρουάριος 08, 2024 - 10:08
15 σχόλια

Συνέντευξη παραώρησε στον Best TV ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου.

Ο κ. Τζιούμης αναφέρθηκε στο έργο που κάνει η δημοτική αρχή στον Δήμο μας, στην άριστη συνεργασία με την Περιφέρεια, αλλά και στη σημασία του πρωτογενούς τομέα για την ανάπτυξη της οικονομίας μας. Όπως είπε, «η κυβέρνηση πρέπει να στηρίξει τους αγρότες».

Ο ίδιος σε ανάρτησή του σημειώνει:

Παρακολουθήστε απόσπασμα από τη χθεσινή μου συνέντευξη στο κανάλι Best.Κύρια σημεία :

- Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει σταθερά τον πρωτογενή τομέα, που αποτελεί βασικό πυλώνα της οικονομίας.

- Όλα τα έργα στο Δήμο Τρίπολης συνεχίζονται και προχωρούν κανονικά, με τη σύμβαση για το σημαντικό έργο του δρόμου προς το Πανεπιστήμιο να υπογράφεται άμεσα.

- Είμαστε σε ετοιμότητα για την ένταξη και άλλων σημαντικών έργων.

- Έχουμε άριστη συνεργασία με τη νέα διοίκηση της Περιφέρειας για την δημιουργία ενός σπουδαίου έργου, την ολοκλήρωση της περιφερειακής οδού.

- Μετά από τις πετυχημένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, ακολουθούν με την ίδια ένταση και οι καρναβαλικές.

- Συνεχίζουμε το νοικοκύρεμα στο Δήμο Τρίπολης.

 

 


15 Σχόλια

Να τον αφήσουν να τα λέει μόνος του. Χωρίς ερωτήσεις. Ο καλύτερος stand up comedian. Όλο γέλιο βγάζει.

Με ποιόν τρόπο ακριβώς μας στηρίζεις δήμαρχε τους αγρότες απλά για να καταλάβω. Νομίζω ότι σε όλους τα ίδια λέει και τάζεις στηρίξεις..

Συνέχισε ακάθεκτος την καταστροφή της πόλης. Εχεις πέντε χρονια μπροστά σου, με το πάσο σου!

19:00 Αυτός λοιπόν "ο καλύτερος stand up comedian" που γράφεις, σας κάνει πλακίτσα ρε βλαχάκο. Δεν το έχεις καταλάβει; Μόνο όταν αποφασίσει ο ίδιος να μην κατέβει για δήμαρχος δεν θα εκλεγεί. Εσείς συνεχίστε να γράφετε ασταμάτητα τις ίδιες και τις ίδιες μαλ@@@ που γράφατε και τα προηγούμενα 4 χρόνια να δούμε πού θα το πάτε. Τέτοιο μαζοχισμό δεν έχω ξαναδεί. Όσο σας φτύνει ο Τζιούμης και δεν ασχολείται μαζί σας, τόσο κολλάτε με την πάρτη του. Ούτε γραμματόσημα να ήσασταν

Ρε δήμαρχε θα τελειώσεις κανένα έργο γιατί δεν μπορούμε να διαβούμε στην πόλη μας;;;; Παντού μπάζα και τρύπες.

@19:00 Ναι, γέλα εσύ παλιάτσο. Έχεις ακόμα 5 χρόνια να γελάς. Και βλέπουμε πόσο ακόμα. Βλέπω να σου μένει κουσούρι στο τέλος από το πολύ γέλιο

55% ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΥΠΗ ! ΤΑΙΝΙΑ ΣΑΣ ΓΥΡΝΑΕΙ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ. ΥΠΟΜΟΝΗ 5 ΧΡΟΝΙΑ (ΓΙΑ ΑΡΧΗ ) ΕΙΝΑΙ , ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΞ. ΧΑΧΑΧΑ

19.00 Stud up comedian είναι αλλά σας έκανε να κλαίτε για πολλά χρόνια ακόμη και εμάς να γελάμε μαζί σας. Τα φάρμακά σας γρήγορα.

Λαλίστατε κύριε δήμαρχε, στην πλατεία βάλατε κίτρινα καγκελάκια για να μην πέσει κάποιος και σκοτωθεί. Πολύ σωστά. Πιο δίπλα, ανάμεσα στο Παλλάδιο και τον Αγιοβασίλη έχετε γυμνές μπετόβεργες ενός μέτρου στην άκρη του πεζοδρομίου από το οποίο γίνεται όλη η διέλευση των πεζών. Ξαναγράφω: γυμνές μπετόβεργες στο ένα μέτρο, στην κοιλιά ενός παππού ή στα μάτια ενός παιδιού. Αν γίνει η στραβή και κάποιος σκοτωθεί ή μείνει ανάπηρος, ποιος θα πάει φυλακή, εσύ που δεν ελέγχεις ή ο εργολάβος που δεν σέβεται; Έχεις να μας πεις κάτι γιαυτό; Αυτό εννοείς "νοικοκύρεμα"; Είσαι και γιατρός..

@18:18 Το απογοητευτικό της κατάστασης δεν είναι το σχόλιό σου. Το κακό είναι ότι με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό πολιτεύεται και πορεύεται και ο δήμαρχος. Και αυτό είναι πολύ κακό. Όχι για σένα και τον δήμαρχο, αλλά για την πόλη μας.

14:38 Ποιός δήμαρχος; Αυτός που σας πήρε πάλι τις εκλογές ρε μπανανοφάγοι. Κι αυτός που θα σας τις ξαναπάρει και το 2028. Αυτός ο δήμαρχος

Εσείς που γράφετε και σας φταίει ο Δήμαρχος για όλα τα στραβά πηγαίνετε να πιείτε το καφεδάκι σας ως συνταξιούχοι που είστε ζήστε την ζωή μην ανχωνεστε όλα θα γίνουν

11.41 - Μη θυμώνεις αγάπη μου και χάνεις την ψυχραιμία σου, εννοείται ότι θα ξαναπάρει τις εκλογές και το 2028 και το 2033. Να εξετάσουμε και πώς μπορεί να γίνει ισόβιος, αφού είναι τόσο καλός και τότε θα έχει και πείρα και θα ξέρει καλύτερα. Αλλά και πάλι και πάντα πρόεδρος κοινότητας θα είναι ο κύριος, όχι δήμαρχος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.