Και το Νόμπελ Οικονομίας... στον Αλέξη!

Και το Νόμπελ Οικονομίας... στον Αλέξη!

Δεκέμβριος 23, 2020 - 12:05
2 σχόλια

Ω, παίδες Ελλήνων, θα τα σαρώσει όλα τα βραβεία ο Αλέξης Τσίπρας όπως πάει. Μετά το Νόμπελ Ειρήνης, θα πρέπει να του δοθεί άμεσα το Νόμπελ Οικονομίας και μετά να δημιουργηθεί και ένα ειδικό Νόμπελ Λαϊκισμού το οποίο θα πρέπει να πάρει χωρίς ψηφοφορία αλλά σαν δωράκι από τον Άγιο Βασίλη.

Το τι ζήσαμε επί τέσσερα χρόνια ΣΥΡΙΖΑ στα οικονομικά δεν μπορεί να ξεχαστεί. Μήπως ξεχάσατε τα Eurogroup που δεν ξέραμε αν θα βγούμε από το ευρώ, το συνεχόμενο αλαλούμ με νόμους και φόρους και την αδιανόητη θέσπιση της 100% προκαταβολής φόρου... διότι όλοι οι επαγγελματίες και επιχειρήσεις γνώριζαν τι τζίρους θα είχαν και την νέα χρόνια και έπρεπε να προπληρώσουν τον φόρο αυτής!
Μια πρότασή μου προς τον Αλέξη, επειδή είναι και σταθερή η οικονομία μας (χαχα!) μπορείς να κάνεις και πλάνα 5ετούς προκαταβολής φόρου στο επόμενό σου πρόγραμμα.

Οπότε, αν θυμηθήκατε λίγο τα παραπάνω που ανέφερα (ειδικά οι επαγγελματίες διότι στο δημόσιο ...πέρα βρέχει) θα καταλάβετε πως αυτή τη δύσκολη στιγμή θα ακουστεί ωραία η διαγραφή των χρεών, το να σου πληρώσει το κράτος τους υπαλλήλους και τα δώρα τους κ.τλ. Φυσικά θα το ήθελαν όλοι αυτό αλλά δεν είναι εφικτό... Επειδή ζαλιστήκαμε από τα success stories και των νυν, μην ξεχνάμε ότι ζούμε σε ένα χρεοκοπημένο κράτος, με τεράστια δάνεια (τα οποία δεν μπορεί να αποπληρώσει χωρίς κούρεμα, για αυτό και το θεωρώ χρεοκοπημένο) και πτώση του ΑΕΠ τουλάχιστον 10% του ΑΕΠ λόγω κορωνοϊού και δεν ξέρεις τι έρχεται μπροστά μας (κυρίως λόγω Τουρκίας).

Οι προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία δεν μπορούν ούτε σε κωμωδία στην τηλεόραση να εφαρμοστούν.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Μια στο καρφί και μια στο πέταλλο. Γελοίες αναλύσεις επιπέδου προνηπίου εδώ και χρόνια που όταν τις γράφει η Γαλανιάδη έχουν τουλάχιστον σωστά ελληνικά και εκ τούτου θεωρούνται ...βάσιμες. Οι υπόλοιπες όπως η σημερινή που δεν διαθέτουν ούτε αυτό το προαπαιτούμενο για το καλάθι της ανακύκλωσης.

Ετσι που και που κανένα ξεκάρφωμα και μετά ξανά μανά η ίδια ψακασμένη προσέγγιση

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.