Κατά τα άλλα ...εμείς θα είχαμε εκκενώσει το Μάτι σε 30 λεπτά!

Κατά τα άλλα ...εμείς θα είχαμε εκκενώσει το Μάτι σε 30 λεπτά!

Αύγουστος 09, 2020 - 17:06
8 σχόλια

Ω, παίδες Ελλήνων έχετε χορτάσει σανό ή να κεράσω μια γύρα ακόμα; Από το πρωί βλέπω τις ειδήσεις με τις καταστροφές από την νεροποντή στην Εύβοια και δεν μπορώ να πιστέψω την ανυπαρξία του κρατικού μηχανισμού και με την νέα Κυβέρνηση.

Είχαμε πιστέψει ότι αυτοί θα είχαν εκκενώσει και το Μάτι στα 30 λεπτά, σύμφωνα με την μελέτη του καθηγητή φυσικών καταστροφών στο Πολυτεχνείο Κρήτης Κώστα Συνολάκης, ο οποίος παρουσίασε σχετικό πόρισμα και η ΝΔ χρησιμοποίησε για να αναδείξη την ανικανότητα της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Και σήμερα ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιάς μας εξηγεί πως αν ενημέρωνε για το 112 για τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα είχαμε εκατόμβη νεκρών... Αλλά θυμάστε οι προκάτοχοι του στην παρουσίαση του 112 και στα δοκιμαστικά sms, όλοι χαμογελαστοί και περίφανοι για το σούπερ εργαλείο... 

Κάθε φορά που γίνεται μια φυσική καταστροφή, φαίνεται ότι δεν λειτουργεί τίποτα σε αυτή τη χώρα. Από τους μηχανικούς που ελέγχουν τα ρέματα, από τους Δήμους που δεν τα καθαρίζουν, από τους πολιτικούς που εκμεταλλεύονται τις καταστροφές αυτές αλλά και οι ίδιοι κάνουν τα ίδια κτλ. Τα ζήσαμε και στην Τρίπολη πριν 3 χρόνια με τις μεγάλες πλυμμήρες τέλος Ιουλίου. 

Από λόγια και σανό έχουμε χορτάσει σε αυτή τη χώρα...

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Διάβασε τις διευκρινιστικές δηλώσεις του Χαρδαλιά και διόρθωσε το άρθρο-ξερολία που ανέβασες.

Εσύ πίστεψε (φόρα και παρωπίδες καλού κακού) τον Κούλη με τον Χαρδαλιά του!

Όπως τα λες είναι. Και το χειρότερο είναι ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν και τους μεν και τους δε. Και δεν μαθαίνουν από το παρελθόν.

21:16 Ουστ από δω ρε αισχρό παπαγαλάκι που θα μας πεις ότι έκανε και διευκρινιστικές δηλώσεις. Σας μοίρασαν σανο κι εσείς το κατάπιατε αμάσητο. Του τράβηξε το αυτάκι ο Κούλης με τη μαλ@@@ που είπε περι εκατόμβης νεκρών και το κράξιμο που έφαγε στα social media από όλο τον κόσμο και βγήκε να το μαζέψει. Δεν χρειάζεται να διορθώσει κανένας τίποτα στο άρθρο. Μια χαρά τα λέει. Εκείνο που χρειάζεται να διορθωθεί είναι η μαλ@@@ που σας δέρνει μερικούς που βγαίνετε να κάνετε πολιτική πάνω στον πόνο, την δυστυχία και τον θάνατο. Ουστ και πάλι ουστ αχρείοι

@9:15: Νιώθεις ότι είσαι κάποιος με το ύφος και το ήθος που εκφράζεσαι; Μάντεψε; Ένα τίποτα είσαι...

Είναι πολύ δύσκολο να τα βάλει κάποιος με τα ακραία καιρικά φαινόμενα,ακόμα και ο κρατικός μηχανισμός.Επιπροσθέτως είναι πολύ εύκολο καθισμένοι στον καναπέ μας να κάνουμε αντιπολίτευση σε κάθε ευκαιρία.Ας εστιάσουμε στην ανθρώπινη ζωή που είναι το σημαντικότερο αγαθό όλων και ας γίνουμε πιο χρήσιμοι στον συνάνθρωπο και στην πατρίδα μας.

9:15 το τραμπουγκικο στυλακι που γραφεις δεν διαφέρει από του Χαρδαλιά .Οφειλεις να γραφεις και να μιλας σαν άνθρωπος

Αχ αυτά τα ακραια καιρικα φαινονενα... Είναι η δεν είναι ακραία ανάλογα απο το αν εισαι κυβέρνηση ή αντιπολίτευση. Διαχρονικά.!!! Όσο για το 112,θα έχει μονιμο sms που θα λέει : <<Προσωπικη ευθυνη... >>

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.