Καταδίωξη τσαντάκια - «φαντομά» στην Τρίπολη

Καταδίωξη τσαντάκια - «φαντομά» στην Τρίπολη

Μάρτιος 04, 2016 - 11:08
3 σχόλια

Εδώ και κάποιες ημέρες, η Αστυνομία στην Τρίπολη βρίσκεται κοντά στο να συλλάβει τσαντάκια ο οποίος δρα στην πόλη, αλλά συνεχώς ξεφεύγει από τους αστυνομικούς, οι οποίοι έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό εναντίον του τουλάχιστον δύο φορές.

Πριν από μια - δυο μέρες, τον είχαν εντοπίσει σε αραιοκατοικημένη περιοχή κοντά στο ΔΑΚ, πάνω σε ένα ποδήλατο, ωστόσο ο άνθρωπος ξέφυγε, παρατώντας το ποδήλατο -το οποίο είχε κλέψει- στα χωράφια.

Το απόγευμα της Πέμπτης 3 Μαρτίου στις 19:00, ο άνδρας εντοπίστηκε και ξεκίνησε επιχείρηση της Αστυνομίας εναντίον του. Το ανθρωποκυνηγητό έλαβε χώρα σε γειτονιά της πόλης όπου δραστηριοποιούνται σχολές χορού και τζούντο, σε ώρα αιχμής, με πολλά παιδιά να κυκλοφορούν για να πάνε στις δραστηριότητές τους. Ο ύποπτος ξέφυγε για άλλη μία φορά από τους αστυνομικούς.

Σημειωτέον ότι ο άνδρας είναι λευκός και έχει ύψος περίπου 1,80, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του χθεσινού περιστατικού. Όπως φαίνεται, ο δράστης κλέβει ποδήλατα και μετακινείται με αυτά, ενώ στόχο έχει γυναικείες τσάντες.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.