Καθημερινό φαινόμενο οι παραβιάσεις των φαναριών στην οδό Ναυπλίου προς πλατεία Κολοκοτρώνη (pics)

Καθημερινό φαινόμενο οι παραβιάσεις των φαναριών στην οδό Ναυπλίου προς πλατεία Κολοκοτρώνη (pics)

Μάιος 09, 2024 - 10:18
7 σχόλια

Οι δύο συχνότερες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας είναι εκείνες του STOP και του ερυθρού σηματοδότη. Δυστυχώς, στην πόλη μας είναι συχνές και οι δύο, με αποτέλεσμα σε διάφορα σημεία να προκαλούνται ατυχήματα. 

Οι παραβιάσεις στους φωτεινούς σηματοδότες πλέον έχουν γίνει συχνό φαινόμενο, και είναι ένα δείγμα της αδιαφορίας των οδηγών απέναντι στον κίνδυνο ατυχημάτων και μικροτραυματισμών. 

Στην πόλη μας  μεγάλο πρόβλημα  δημιουργείται στον φωτεινό σηματοδότη στον δρόμο της Μεταμόρφωσης από Ναυπλίου προς πλατεία Κολοκοτρώνη.Ουκ ολίγες φορές έχουμε δει να προκαλούνται ατυχήματα στον συγκεκριμένο δρόμο εξαιτίας της ταχύτητας που αναπτύσσουν οι οδηγοί και της παραβίασης του ερυθρού σηματοδότη.

Οι οδηγοί δεν λαμβάνουν υπόψη τους  την απόσταση του φαναριού επί της οδού Δούνια, με αποτέλεσμα να υπάρχουν εντάσεις στον συγκεκριμένο σημείο.

Οι κάτοικοι της περιοχής βέβαια γνωρίζουν το συχνό αυτό φαινόμενο της παραβίασης με αποτέλεσμα να καθυστερούν στην ένδειξη του πράσινου σηματοδότη. Δυστυχώς, όσο κι αν παθαίνουμε, δεν φαίνεται να μαθαίνουμε.

Η τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας σώζει ζωές και αποδεικνύει, αν μη τι άλλο, τον σεβασμό στους συνανθρώπους μας.

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

επισης οσοι οσοι μπαινουν απο ελ.βενιζελου στην πλατεια κολοκοτρωνη σπανια θα σταματησουν στη διαβαση πεζων και οσοι κανουν δεξια προς πατριαρχου γρηγοριου ο 1 στους 10 θα βαλει φλας !!!

το παράδειγμα το δίνει η δημοτική αρχή - οι πρώτοι σε παραβάσεις και αυθαιρεσία στην οδήγηση είναι δημοτικοί σύμβουλοι και ο δήμαρχος προσωπικά - υπάρχουν φωτογραφίες για όποιον αμφιβάλλει

Αυτό το φανάρι είναι προβληματικό γιατί η διασταύρωση δεν είναι, ακριβώς….. διασταύρωση. Όσοι μπαίνουν στην πόλη δεν έχουν ορατότητα στην Δούνια, η οποία, δεν είμαι ειδικός αλλά μάλλον, πρέπει να αλλάξει φορά. Ελπίζω πάντως αν γίνει κάτι τέτοιο να μην ανατεθεί η μελέτη σε αυτόν που άλλαξε την φορά των μονόδρομων στην Αγία Βαρβάρα…………… Η πατάτα που έχει γίνει στη διασταύρωση Ακαδημίας και 28ης Οκτωβρίου είναι κορυφαία.

Γράψτε τα παράνομα παρκαρισμένα έξω από την καφετέρια και απέναντι και αφήστε το φανάρι.

Από Αταλάντης να βγεις αριστερά για κέντρο ή για Ναυπλίου παρκαρισμένα διπλοτριπλα αυτοκίνητα και υπάρχει σχετική σήμανση δεν ενδιαφέρει κανεναν ούτε την τροχαία που περνά χίλιες φορές τη μέρα από μπροστά μεταμορφωση

Το πρόβλημα είναι τα φανάρια?Το το παρκάρουν όλοι δεξιά αριστερά για όση ώρα θέλουν (συνήθως για πιουν καφέ ,η να πάρουν το δέμα τους από τα courier)δεν μας πειράζει?Πάρκινγκ έφτιαξε ο δήμος ,δωρεάν κιόλας ,αλλά συνεχίζουν να παρκάρουν στο δρόμο .Και μάλιστα δεν το βάζουν στην άκρη αλλά.στη μέση για να μη γδάρουν καμία ζάντα.Τροχαια δεν περνάει από εκεί ?κάθε μέρα έπρεπε να κόβει κλήσεις

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.