ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ: Έκθεση ζωγραφικής το «Καρναβάλι των Ζώων» στην Τρίπολη (pics,vid)

ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ: Έκθεση ζωγραφικής το «Καρναβάλι των Ζώων» στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάρτιος 13, 2024 - 20:18
2 σχόλια

Οι «Επιβάτες του Τρένου του Πολιτισμού» και το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Δήμου Τρίπολης πραγματοποίησαν την Τρίτη και την Τετάρτη 12 και 13 Μαρτίου διήμερη έκθεση ζωγραφικής στο ψηφιακό μουσείο του Δήμου Τρίπολης.

Η έκθεση είχε θέμα το « Καρναβάλι των Ζώων» από ομώνυμο παραμύθι του Σε Σανς.

Η κάμερα του ArcadiaPortal.gr βρέθηκε στην έκθεση ζωγραφικής με την κ. Αθανασία Πάγκα από τους «Επιβάτες του Τρένου του Πολιτισμού» να μας μιλά για την τόσο ιδιαίτερη αυτή έκθεση αλλά και την σημασία της που αφορά τα παιδιά, την αγάπη και την χαρά.

Στον πάνω όροφο του ψηφιακού μουσείου Τρίπολης οι πίνακες ζωγραφικής των παιδιών κέρδισαν τις εντυπώσεις των επισκεπτών σε μια διήμερη εκδήλωση που είχε μεγάλη επιτυχία.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Έκθεση ζωγραφικής το Καρναβάλι των ζώων


2 Σχόλια

Φοβερό το Ψηφιακό μας Μουσείο πάντως. Μπράβο δήμαρχε που έκανες την πόλη μας προορισμό και για τα εκπληκτικά μουσεία της! Αλήθεια, έχει γίνει πάλι η ερώτηση αλλά δεν υπήρξε ποτέ απάντηση... Όποιος γνωρίζει ας μας διαφωτίσει, ποιες ημέρες και ώρες λειτουργεί το μουσείο για το κοινό; Και επίσης επειδή είμαι βλαχάκι και δεν πολυκαταλαβαίνω, αφού το μουσείο είναι "ψηφιακό" γιατί στεγάζεται σε κτήριο; Ευχαριστώ και συγχαρητήρια και πάλι δήμαρχε για την τεράστια πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης μας στον πολιτισμικό χάρτη!

Για ποιο ψηφιακό μουσείο μιλάμε.....μια τηλεόραση που έχουν μέσα και ένα λάπτοπ... Τίποτα δεν υπάρχει σε ψηφιακή μορφή που να εντυπωσιάσει τα παιδιά - μαθητές - τουρίστες να το επισκεφτούν. Άδειο και έρημο είναι κάθε ημέρα... Τώρα έβαλαν και τους κανονικούς πίνακες των παιδιών για προβολή! Να τους σκανάρουν και να τους παρουσιάσουν ΨΗΦΙΑΚΑ δεν το σκέφτηκε κανείς!! Καλύτερα να το ονόμαζαν δημοτική γκαλερί, πιο λογικό θα ήταν.. πάντως ψηφιακό μουσείο δεν είναι!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.