Κέφι, τραγούδια και χορός στο γλέντι του Λυκείου Ελληνίδων Τρίπολης (pics,vid)

Κέφι, τραγούδια και χορός στο γλέντι του Λυκείου Ελληνίδων Τρίπολης (pics,vid)

Απρίλιος 22, 2024 - 16:01
1 σχόλια

Το Λύκειο Ελληνίδων Τρίπολης διοργάνωσε μεγάλο παραδοσιακό γλέντι την Κυριακή 21 Απριλίου στο Κέντρο Εκδηλώσεων Sunset σε μια ασφυχτικά κατάμεστη αίθουσα από κόσμο.

Με χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα και με πολύ μεγάλο κέφι το γλέντι του Λυκείου Ελληνίδων Τρίπολης ξεσήκωσε τον κόσμο σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση.

Η ορχήστρα ήταν: Φιλιππίδης Νίκος Φιλιππίδης Κώστας Φιλιππίδη Λευκοθεα Κόττορος Μανώλης Μερετάκης Κώστας Πάτση Κωνσταντίνα Μπάκος Δημήτρης Ορχήστρα και Αντώνη Μαρτσακη για τα Κρητικά.

 

..όταν ένα επιτυχημένο γλέντι φτάνει προς στο τέλος του, κανένας δεν θέλει να το πιστέψει ! Τότε είναι που ο πυρετός του κεφιού ανεβαίνει κατακόρυφα και τα πόδια παίρνουν ..φωτιά !

Συρτά Πελοποννήσου ως αυλαία για ένα ακόμα ετήσιο χορευτικό αντάμωμα, που διοργάνωσε το Λύκειον των Ελληνίδων Τριπόλεως με μια απρόσμενη Παμπελοποννησιακή (και όχι μόνο) συμμετοχή, χορευτών και φίλων της ελληνικής παράδοσης ! Ένα αμείωτο κέφι που κράτησε πολλές ώρες υπό τους ήχους παραδοσιακών οργάνων, από τις ορχήστρες του κ. Νίκου Φιλιππίδη και του κ. Αντώνη Μαρτσάκη, τις οποίες ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους. Σε μουσικούς δρόμους από την Κρήτη ως τη Θράκη και από την Ήπειρο ως τα Αιγαιοπελαγίτικα νησιά, ταξίδεψαν νοητικά όλοι οι παρευρισκόμενοι, με το χορό φυσικά να έχει πάντα τον πρώτο λόγο !

Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας, υποσχόμενοι και άλλες αντίστοιχες τέτοιες ημέρες γιατί αυτό που μας ενώνει, είναι η αγάπη μας για την ελληνική παράδοση και ο αγώνας για τη διατήρηση άσβεστης της φλόγας της !

Ευχές για .. Καλό Πάσχα !

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Παραδοσιακό γλέντι Λύκειο Ελληνίδων Τρίπολη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.