Το κερδισμένο ποδοσφαιρικό στοίχημα του Α.Ο. Νέων Τρίπολης

Το κερδισμένο ποδοσφαιρικό στοίχημα του Α.Ο. Νέων Τρίπολης

Μάρτιος 31, 2020 - 12:00
1 σχόλια

Πριν από 7 μήνες το καλοκαίρι του Αυγούστου του 2019 μια νέα ομάδα μπήκε στον χώρο του Αρκαδικού ποδοσφαίρου με φιλοδοξίες, όρεξη και κυρίως με ένα σαφές πλάνο και ένα ξεκάθαρο ποδοσφαιρικό πρότζεκτ.

Στις 3 Αυγούστου του 2019 εγένετο ο Αθλητικός Όμιλος Νέων Τρίπολης και η ΕΠΣ Αρκαδίας σε δύσκολους καιρούς υποδέχθηκε με χαρά έναν νέο ποδοσφαιρικό οργανισμό για την παρθενική του εμφάνιση στις τοπικές κατηγορίες του νομού μας.

Ο Α.Ο. Νέων Τρίπολης είναι η ομάδα εκείνη όπου μαζί και με τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης (που είναι και αυτός πιστός σε αυτή την κατεύθυνση) κάνουν πράξη την εμπιστοσύνη τους στα νέα παιδιά και επενδύουν έμπρακτα πάνω στις νεαρές ηλικίες και σε ταλέντα που κάνουν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα.

Με μπροστάρη σε ρόλο προπονητή τον Νίκο Χατζόπουλο υπό την εποπτεία του Πολ Χατζόπουλου ο Α.Ο. Νέων Τρίπολης ξεκίνησε το ποδοσφαιρικό του ταξίδι στα αρκαδικά γήπεδα έχοντας την δική του ξεχωριστή φιλοσοφία σε θέματα που αφορούν το άθλημα από τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας μέχρι τον σεβασμό στον αντίπαλο και το fair play.

Ένα γκρουπ νέων παιδιών στις οδηγίες του Νίκου Χατζόπουλου με πολύ δουλειά από την αρχή της χρονιάς είδε να κάνει σταδιακά βήματα εξέλιξης, να συλλέγει εμπειρίες, να γνωρίζει τις συνθήκες ενός σκληροτράχυλου πρωταθλήματος όπως αυτό της Β' Αρκαδίας, να διδάσκεται πράγματα σε ψυχλογικό και αγωνιστικό κομμάτι και να κερδίζει μέρα με την μέρα, προπόνηση με την προπόνηση, παιχνίδι με το παιχνίδι το στοίχημα.

Η πορεία του Α.Ο. Νέων Τρίπολης στο πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας στην πρώτη του συμμετοχή αλλά κυρίως η αγωνιστική του εικόνα ως ομάδα ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική με το νεοσύστατο σωματείο να δείχνει πως διαθέτει πλούσιο ταλέντο από μια πολύ καλή μαγιά ταλέντων καθώς επίσης και την τεχνογνωσία από τους ανθρώπους της να αναδείξει νέους ποδοσφαιριστές και να δώσει ευκαιρίες στους πιτσρικάδες με οργάνωση και μεθοδικό τρόπο.

Το αγωνιστικό μοντέλο που ακολουθεί και δουλεύει ο Α.Ο. Νέων Τρίπολης είναι η χαρά του ποδοσφαίρου μέσα από την διδασκαλία και την γνώση. Η ομάδα ακολούθησε πιστά μέχρι και την 14η αγωνιστικής της Β' Αρκαδίας όπου και διακόπηκε το πρωτάθλημα μια δική της τακτική φιλοσοφία βασισμένη στην καλή κυκλοφορία της μπάλας, στην ταχύτητα, στον ορθολογικό τρόπο ανάπτυξης και στις συνεργασίες γεγονός που βοήθησε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να βγάλουν πτυχές του ταλέντου τους και να δούμε πολλά νέα παιδιά να κάνουν με εντυπωσιακό τρόπο την εμφάνιση τους στα αρκαδικά ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Σε 14 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας ο Α.Ο. Νέων Τρίπολης δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του είναι στην 5η θέση έχοντας 22 βαθμούς με απολογισμό 6 νικών, 4 ισοπαλιών και 5 ηττών με 24 γκολ υπέρ (δεύτερη καλύτερη  επίθεση μαζί με τον Ηρακλή)και 18 κατά.

Ο Α.Ο. Νέων Τρίπολης από την πρώτη του χρονιά έδειξε πως είναι μια ομάδα που ήρθε στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο για να δημιουργήσει και να δώσει ευκαιρίες, ήρθε για να αφήσει την μπάλα στα πόδια των νέων παιδιών και αυτά να βάλουν γκολ στην ποδοσφαιρική τους πρόοδο.

Ανεξάρτητα από το ποια θα είναι τελικά η εξέλιξη της σεζόν αυτής μιας και το πρώτο μέλημα αυτή την στιγμή είναι η υγεία μας ο Α.Ο. Νέων Τρίπολης με το "καλημέρα" στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο φωνάζει πως είναι το παρών και θα είναι και το μέλλον.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Κάντε το για όλες τις ομάδες αυτό όχι μόνο για τις ομάδες του Α και τους Νέους Τρίπολης

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.