Κικίλιας: Έχουμε πάρει όλα τα μέτρα για τον κοροναϊό, η χώρα είναι θωρακισμένη

Κικίλιας: Έχουμε πάρει όλα τα μέτρα για τον κοροναϊό, η χώρα είναι θωρακισμένη

Φεβρουάριος 24, 2020 - 13:45
2 σχόλια

O υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, αμέσως μετά την έκτακτη σύσκεψη για το θέμα του κοροναΪού, έκανε δηλώσεις για τα αποτελέσματα της συνάντησης. 

«Εχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, αμέσως μετά τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είμαστε οργανωμένοι και δομημένοι, είπε και συνέστησε να συμπεριφερθούμε με ψυχραιμία, σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

Ο κοροναϊός είπε ο υπουργός, προσομοιάζει τον ιό μιας σοβαρής γρίπης και έτσι θα αντιμετωπιστεί.


2 Σχόλια

Με το που θα δει ο κοροναΪός τον υπουργό μας θα το βάλει στα πόδια (αν έχει). Θα βοηθήσει και ο Παυλάκος, θα του κάνει "μπουουου!"

Ο κοροναΪός προκαλεί μια ίωση αναπνευστικού όπως η γρίπη και το συνηθισμένο κρυολόγημα, σωστό. Το ότι η δημόσια υγεία είναι σε θέση να αντιμετωπίσει το κύμα κοροναΪού είναι ψέμα, αν σκεφτούμε ότι σήμερα δεν υπάρχουν κρεβάτια στις ΜΕΘ για να νοσηλευθούν οι ασθενείς με γρίπη και το κράτος νοικιάζει θέσεις στα ιδιωτικά νοσοκομεία. Κινδυνεύουν περισσότερο μεγάλες ηλικίες και άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας. Όταν ξεσπάσει το κύμα τότε θα δούμε τι σημαίνει "δομημένοι και οργανωμένοι". Κι ας μην αρχίσουμε να αδειάζουμε τα σουπερμάρκετ από τώρα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.