«Κιβωτός - Μοναστηριακά»: Χειροποίητες Πασχαλινές λαμπάδες, γλάστρες και εκκλησιαστικά είδη (pics)

«Κιβωτός - Μοναστηριακά»: Χειροποίητες Πασχαλινές λαμπάδες, γλάστρες και εκκλησιαστικά είδη (pics)

Απρίλιος 28, 2024 - 22:13
2 σχόλια

Επιλέξτε φέτος ιδιαίτερες λαμπάδες που θα τις στολίζουν μοντέρνα, vintage και ρετρό δώρα για όλα τα γούστα, για κορίτσια και αγόρια, αλλά και για τους μεγάλους.

Δωρίστε στα βαφτιστήρια σας μοναδικές λαμπάδες, όπου η Βασιλική Σκριμιζέα έχει ετοιμάσει για εσάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν 500 νέα σχέδια μοναδικών χειροποίητων λαμπάδων για να επιλέξετε.

Το κατάστημα «Κιβωτός - Μοναστηριακά» στην Τρίπολη έχοντας μπει σε πασχαλινό κλίμα διαθέτει χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, πασχαλινά σοκολατένια αυγά, γλάστες και στεφάνια, λοιπά διακοσμητικά και φυσικά εκκλησιαστικά είδη.

Λαμπάδες με χειροποίητα διακοσμητικά, από 7.90 ευρώ, με αυθεντικά παιχνίδια της Disney όπως η Μίνι και ο Μίκι . Επίσης με ήρωες της Μarvel τον Superman και άλλων πολλών.

Βρείτε λαμπάδες με Πριγκίπισσες , Stitch, Πόκεμον Sonic κιθάρες «AC/DC» με τα Στρουμφάκια και την Wednesday . Νονοί βρείτε και την λαμπάδα με τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Γιάννης Αντετοκούνμπο .

Για την Μεγάλη Παρασκευή βρείτε φαναράκια .

Πασχαλινά σοκολατένια αυγά με δώρο από 4.90 ευρώ

  • Γλάστρες μεγάλες από 4.50 ευρώ
  • Γλαστράκια μικρά από 2.50 ευρώ
  • Στεφάνια σταυροί και διακοσμητικά από 2.90 ευρώ
  • Ακάνθινα στεφάνια
  • Στεφάνια Μπαμπού

«Κιβωτός - Μοναστηριακά»

Ερμού 12, Τρίπολη

Καθημερινά από τις 8.30 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 27160. 07192 και 6982442428

Ακολουθήστε και στο Instagram kibwtos_monastiriaka


2 Σχόλια

Ένας πολύ όμορφος χώρος, με ιδιαίτερη έκθεση πασχαλινων ειδών και μια εξαιρετική, νεαρή επιχειρηματία!! Αξίζει να τον επισκέφτηκε!!!

Η Βασιλική & ο cool βοηθός μπαμπάς κάνουν πολύ ωραία δουλειά & με άψογη εξυπηρέτηση! Ας στηρίξουμε τοπικές επιχειρήσεις φέτος για τις αγορές μας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.