Κοντοζαμάνης: Αποτελεί ύψιστη τιμή η εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού να υπηρετώ ως σύμβουλός του για θέματα Υγείας

Κοντοζαμάνης: Αποτελεί ύψιστη τιμή η εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού να υπηρετώ ως σύμβουλός του για θέματα Υγείας

Φεβρουάριος 04, 2024 - 20:09
5 σχόλια

Αποτελεί ύψιστη τιμή η εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού να υπηρετώ ως σύμβουλός του για θέματα Υγείας. 

Κατά τη χθεσινή μας συνάντηση εργασίας, συζητήσαμε τη στρατηγική για να προσελκύσουμε σημαντικές επενδύσεις στον κλάδο της βιοτεχνολογίας, καθιστώντας την Πατρίδα μας διεθνώς ανταγωνιστική και δημιουργώντας το κατάλληλο βιοτεχνολογικό οικοσύστημα. 

Στόχος να εξελίξουμε τους σημερινούς μικρούς θύλακες επιστημονικής αριστείας, σε διεθνείς κόμβους, όπου εγχώριοι και διαπρεπείς Έλληνες επιστήμονες της διασποράς θα ηγηθούν ερευνητικών ομάδων, με διεθνή εμβέλεια. 

Η Ελλάδα μπορεί να παίξει κυριαρχικό ρόλο στην Ευρώπη και για αυτό εργαζόμαστε. Άλλωστε το έχουμε ξανακάνει τη περίοδο της πανδημίας όταν η χώρα μας έγινε παράδειγμα προς μίμηση.


5 Σχόλια

Για την Αρκαδία του λες τίποτα. Το νοσοκομείο υποβαθμίζεται όλο και περισσότερο. Δυστυχώς μόνο οι τίτλοι σας ενδιαφέρουν από ουσία πάσχετε όλοι σχεδόν. Κρίμα τόσο άνθρωποι από την Αρκαδία και η περειοχή να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο

Δεν ξεχνάει ο πρωθυπουργός την περίοδο της πανδημίας που τον είχε να μπαλώνει τις τρύπες του Κικίλια!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.