Κοπή πίτας για τον ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου (pics)

Κοπή πίτας για τον ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου (pics)

Φεβρουάριος 07, 2024 - 16:43
2 σχόλια

Ο Περιφερειακός Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου, σήμερα στις 07/02/2024 στην αίθουσα συνεδριάσεων, στα γραφεία του στην Καλαμάτα (Βύρωνος 67-1ος όροφος) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του όπου παρευρέθηκαν, ο πρόεδρος του ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου κ. Σταύρος Αργειτάκος,ο αντιπρόεδρος του ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου κ. Σμυρνιώτης Ιωάννης και ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Αθανάσιος Βασιλόπουλος.

Σε ένα ευχάριστο κλίμα τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Πρόεδρος μαζί με τον αντιπρόεδρο του ΦοΔΣΑ αντάλλαξαν ευχές με τους εργαζόμενους για μια καλή και δημιουργική χρονιά  με υγεία και  ευημερία και αναφέρθηκαν στην άψογη συνεργασία μεταξύ του Φορέα και του Δήμου Καλαμάτας ευχόμενοι πως θα συνεχίσουν έτσι και τις επόμενες χρονιές με τη Νέα Διοίκηση του ΦόΔΣΑ.

Ο Πρόεδρος ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου
Σταύρος Αργειτάκος

Καλαμάτα,  07-02-2024


2 Σχόλια

Για να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος. Ακούγεται ότι θα είναι δύο υποψήφιοι από την Τρίπολη. Και ο ένας μάλιστα πάει για να μη βγει ο άλλος; Αληθεύει;

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΣΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ????

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.