Κορωνοϊός, ο εισαγόμενος

Κορωνοϊός, ο εισαγόμενος

Ιούλιος 08, 2020 - 10:46
2 σχόλια

Το σχόλιο του Σωκράτη

Ω, παίδες Ελλήνων, πως νιώθετε τώρα που αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού; Μήπως νιώθετε ότι πάει στράφι η προσπάθεια και οι θυσίες δυο μηνών για να μην χαλάσουν τις διακοπές τους μερικοί τουρίστες;

Πως σας φάνηκε η δήλωση της Ρουμάνας τουρίστριας που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό στην Κρήτη, και έκοβε βόλτες για τρεις μέρες σε όλες τις καφετέριες γιατί δεν ήθελε να χαλάσει τις διακοπές της;

Ο συμπαθέστατος κ. Τσιόδρας έκανε ένα αγώνα να μας πείσει να μείνουμε στα σπίτια μας κατά την περίοδο της καραντίνας για να σώσουμε τις ζωές των γιαγιάδων και των παππούδων μας (γενικά ηλικιωμένων γονιών μας). Αποδεχτήκαμε – οι περισσότεροι - ότι θα πεινάσουμε και θα ζήσουμε με λιγότερα αλλά θα σώσουμε τις ζωές όσων αγαπάμε.
Τι άλλαξε τώρα κύριε Τσιόδρα; Τώρα οι ζωές των γιαγιάδων και των παππούδων μας δεν μετράνε;

Μπάτε σκύλοι αλλέστε έγινε η χώρα…
Είτε από τα βόρεια σύνορα με τα βαλκάνια, είτε από πτήσεις - όπως το μπάχαλο με το αεροπλάνο από την Σουηδία που έφτασε στη Ρόδο (η Σουηδία είναι στις αποκλεισμένες χώρες λόγω πολλών κρουσμάτων), ή με τις οικογένειες των Ουκρανών που έχουν βρεθεί θετικοί και δεν θέλουν να γυρίσουν πίσω αλλά να κάνουν διακοπές – ο κορωνοϊός μας έρχεται για τα καλά και μάλιστα εισαγόμενος!

Και αναπόφευκτα στο μυαλό μου έρχεται ο ΛΑΛΑΚΗΣ Ο ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ… μόνο αυτός θα εκτιμούσε την σημερινή κατάσταση !

Πάρτε μια μπύρα και χαλαρώστε με τον Νίκο Παπαναστασίου στην ταινία του 1984. 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Που ειναι ο Τσιόδρας και ο Χαρδαλιάς να μας πουν σε λίγο να μείνουμε σπίτι; Θα γίνει ότι έγινε και στην Σερβια

Σωκρατη μολις καταργησαν το όριο των 6 ατόμων ανά τραπέζι. Με τους χιλιαδες που συνοστιζονται στα συνορα τι νοημα εχει αν πανε 7-8 για φαγητο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.