Κουίζ: Ποιος πρώην υποψήφιος με το ΠαΣοΚ στην Αρκαδία ήταν στην ομιλία Βορίδη;

Κουίζ: Ποιος πρώην υποψήφιος με το ΠαΣοΚ στην Αρκαδία ήταν στην ομιλία Βορίδη;

Δεκέμβριος 05, 2022 - 09:46
4 σχόλια

Πολλά και ενδιαφέροντα είδαμε και ακούσαμε στα μέρη της Βόρειας Κυνουρίας. Η επίσκεψη του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, ο οποίος συνοδευόταν από τον μέλλοντα κουμπάρο του, όπως αποκάλυψε στην εκδήλωση, πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, τάραξε τα νερά και «έβγαλε λαγούς».

Εντύπωση προκάλεσε, πάντως, στους παρευρισκομένους η παρουσία στην εκδήλωση πρώην υποψηφίου στις εθνικές του 2015 με το ΠαΣοΚ - Κίνημα Αλλαγής (Κίνημα Αλλαγής σκέτο, τότε), ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Βόρεια Κυνουρία και είναι γιος εν ενεργεία αντιδημάρχου στον Δήμο Τρίπολης.

Μήπως μιλάμε για φλερτ με τη Νέα Δημοκρατία και όχι απλώς για μια παρουσία, ας πούμε, τυπική, καθώς ο κ. Βορίδης δεν είναι μόνο ένα από τα μεγάλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και υπουργός Εσωτερικών;

Από το 2015, πάντως, πολλά έχουν αλλάξει και ακόμα περισσότερα αναμένονται να αλλάξουν καθώς περνάμε πλέον στην προεκλογική περίοδο επισήμως.


4 Σχόλια

Αυτός που βρίζει την παράταξη μας δεξιά αριστερά κάτι μυρίστηκε και ήρθε! Με το ΠΑΣΟΚ το 15, γυρω γυρω τον ΣΥΡΙΖΑ μετά και τώρα έσκασε μύτη σε ομιλία της ΝΔ την οποία κατακεραυνωνε παντού; Δεν τρώμε σανό ελπίζω στελέχη της παράταξης να μην το επιτρέψουν. Τα σκουπίδια του Οδυσσέα σε εμάς

Γυμνοσάλιαγκες. Κοιτάζουν μια ζωή να παρασιτήσουν στις πλάτες μας. Δεν έχουν ιδεολογία τα λαμόγια

Κακό είναι να γράψετε το όνομά του ? Αυτή η κρυψίνοια είναι η πληγή της δημοσιογραφίας .... Στο κάτω κάτω ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να ενταχθεί σε όποιο κόμμα θέλει, γιατί λοιπόν να αποτελεί θέμα για συζήτηση ?

Μια απλή επιχειρηματική παρουσία δεν σημαίνει ούτε ότι γλύφεις,ούτε ότι έγινες ΝΔ, ούτε ότι δεν σέβεσαι τους ανθρώπους της ΝΔ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.