Κυπελλούχος Αρκαδίας ο Παναρκαδικός (vid)

Κυπελλούχος Αρκαδίας ο Παναρκαδικός (vid)

Απρίλιος 21, 2024 - 20:36
7 σχόλια

Ο Παναρκαδικός μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος νίκησε στον τελικό Κυπέλλου Αρκαδίας το Λεωνίδιο στο Δημοτικό Γήπεδο Άστρους και πανηγύρισε το ντάμπλ.

Το τριφύλλι χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή για να φτάσει στο τρόπαιο καθώς το Λεωνίδιο προηγήθηκε με τον Μπακάλη στο 10' με τον Παναρκαδικό όμως στο δεύτερο μέρος με δύο γκολ του Στρέμπα στο 47' και στο 67' με πέναλτι έκανε το 1-2 φτάνοντας στην νίκη και στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Μεγάλη εμφάνιση από το Λεωνίδιο, κυρίαρχος ο Παναρκαδικός την εφετινή σεζόν στον Αρκαδικό ποδόσφαιρο κατακτώντας πρωτάθλημα και κύπελλο. 

Μείνετε συντονισμένοι ακολουθεί, φωτορεπορτάζ από τον τελικό, τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις σε βίντεο, η παρακάμερα και όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό.

Δείτε ξανά τον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 
Video: 

Λεωνίδιο - Παναρκαδικός | Τελικός Κυπέλλου Αρκαδίας 2024


7 Σχόλια

Τι μπατζετ ο Παναρκαδικος και τι πληθώρα λύσεων στον πάγκο και ποιος ξέρει αν ο Ντομαζετι είχε κάνει το 2-0, τι θα γινόταν. Πάντως το Λεωνιδιο μέχρι εκεί μπορούσε. Κάκιστα που η διοίκηση του Λεωνιδίου αποδυνάμωσε την ομάδα τον Δεκέμβριο, δεδομένου ότι υπήρχε και το κύπελλο. Ας τους γίνει μάθημα και του χρόνου πολύ καλύτερα...

Πόσα πέναλτι κέρδισε φέτος ο Παναρκαδικος; Αναρωτήθηκε κανείς; Ρεκόρ! Όσο για το Λεωνιδιο πολλά πέναλτι σε βάρος του. Αυτό ας το δουν στο Λεωνιδιο...

Γιαυτους που ξέρουν ποδόσφαιρο κύριοι είστε βαθιά νυχτωμένοι ο παναρκαδικος γιαυτό έχει εχθρούς μεγαλοποιηται καταστάσεις παιδιά που αν θα φύγουν από εκεί δεν παίζουν τοπικό σε άλλο νόμο για ποιο ποδόσφαιρο μιλάτε κακοποίηση και από τις δύο πλευρές για γέλια αρκαδια πορταλ μάθε να κάνεις μετάδοση κάνε κανένα σεμινάριο δεν είναι ντροπή

Ας μάθει η διαιτησία να παίζει καθαρά κι όμορφα... ντρεπόμαστε εμείς οι απ' έξω...!!! Κι επειδή σχολιάζουν για χουλιγκανισμό...(υπάρχουν παντού σε όλες τις ομάδες κάποιοι αρούγκανοι που βρίζουν πάντα) η διαιτησία όμως εξοργίζει το κόσμο και δημιουργεί αυτές τις εντυπώσεις... Δε πληρώνει ο κόσμος εισιτήριο για να τον κοροϊδεύουν!

Όσο και να την σπρώχνετε την ομάδα μόνο αντιπαθείς γίνεστε έχει χαθεί η ομάδα και εσείς κοιμάστε ορθοι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.