Λεωνίδιο: Αποκαλυπτήρια της προτομής του αείμνηστου Νικόλαου Καραμάνου

Λεωνίδιο: Αποκαλυπτήρια της προτομής του αείμνηστου Νικόλαου Καραμάνου

Μάιος 08, 2024 - 10:49
1 σχόλια

Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Εμμανουήλ Δολιανίτης, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει σήμερα Τετάρτη 08/05/2024 και ώρα 19:30 στην τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής του αείμνηστου Νικόλαου Καραμάνου, η οποία θα τοποθετηθεί στην πλατεία Ηρώου.

Η προτομή φιλοτεχνήθηκε από τον γλύπτη Νικόλαο Γεωργίου και είναι δωρεά των Ελλήνων της διασποράς της Η.Π.Α., με πρωτοβουλία του Κωνσταντίνου Ιωάννου Κατσίγκρη και εκπροσώπους τους κύριους Νικόλαο Μερικάκη & Κωνσταντίνο Τροχάνη.

 

Δελτίο Τύπου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μάλλον κάποιοι έχουν μείνει, στην δεκαετία του 60-70 , πιστεύοντας ότι με προτομές κάτι κάνουν. Κύριοι της Αμερικής αν θέλετε να σας θυμούνται, και να σας σέβονται πάρτε τηλέφωνο τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, των σχολείων και ρωτήστε τη πρόβλημα έχουν. Και όχι να παρακαλάμε, ανθρώπους που κατοικούν στην περιοχή, με καταγωγή Ελβετίας να μας βοηθούν. Κρίμα γιατί.. κάποιοι έχουν εγγόνια στα σχολεία, και ασχολούνται με την προσωπική τους προβολή, με τέτοιες ενέργειες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.