Λεωνίδιο - Δημητσάνα 1-1 (pics,vid)

Λεωνίδιο - Δημητσάνα 1-1 (pics,vid)

Απρίλιος 01, 2024 - 10:23
1 σχόλια

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας ανάμεσα στο Λεωνίδιο και την Δημητσάνα την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Η Δημητσάνα άνοιξε το σκορ με τον Τζάνο με το Λεωνίδιο στο δεύτερο ημίχρονο να ισοφαρίζει με τον Μπαρμπόσα στο τελικό 1-1.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την αναμέτρηση του Λεωνίδιου με την Δημητσάνα όπως τα κατέγραψε ο φακός του Nigel Copage.

Λεωνίδιο: Γιαννούσης K., Λάτσης Γ., Μπαλαρίνης, Μπακάλης, Γκέκας, Γιαννούσης Σ., Λάτσης Γρ., Ντομαζέτι, Κρεβατάς, Μπαρμπόσα, Κωνσταντάς (Γούσγουλας)

Δημητσάνα: Τσιώσης, Μαχαιρίδης (Παπαδάτος), Μπούτας, Μανδρώνης, Λάγκας, Κυριακόπουλος, Πετρόπουλος (Σεφερλής) Αντωνίου, Χασάϊ, Καδάς, Τζάνος.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Λεωνίδιο-Δημητσάνα 1-1


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Το μυαλό των παικτών και των φίλων του Λεωνιδίου είναι στον τελικό του κυπέλλου. Ένα ματς είναι, ο Παναρκαδικος φαντάζει το φαβορί αλλά το Λεωνιδιο αν το πιστέψει, μπορεί να τα καταφέρει. Ο κόσμος θα είναι δίπλα σου ΑΣΛ! Πάμε γερά!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.