Live your myth in Colombia, συμπολίτες μου

Live your myth in Colombia, συμπολίτες μου

Απρίλιος 11, 2021 - 11:40
11 σχόλια

Το σχόλιο του Σωκράτη

Ω, παίδες Ελλήνων, κοιμηθείτε ήσυχα και μην ανησυχείτε για τους δολοφόνους του δημοσιογράφου Γ. Καραϊβάζ, θα τους βρουν σύντομα και αυτούς όπως ...βρήκαν και τους δολοφόνους του δημοσιογράφου Γκιόλα, του εκδότη Μαυρίκου (Novartis) ή όπως βρήκαν και τον Χρήστο Παππά της Χρυσής Αυγής. Ειδικά όμως αυτή τη φορά, επειδή το ζήτησε και ο Πρωθυπουργός, να έχετε ελπίδα συμπολίτες μου, ότι θα τους βρουν και θα περάσουμε επιτέλους και την Κολομβία στους δείκτες εγκληματικότητας...

Το κόλλημα με τα Εξάρχεια

Η ατζέντα της Νέας Δημοκρατίας πριν από τις εκλογές είχε μόνο τα Εξάρχεια σαν σημαντικό πρόβλημα ανομίας αυτής της χώρας. Έχουμε αναφέρει και άλλες φορές τα προβλήματα της επαρχίας με τα δεκάδες κλειστά ή υποστελεχωμένα αστυνομικά τμήματα, με τους σκουρόχρωμους ημεδαπούς που ξεσηκώνουν περιουσίες στα χωριά, το χάος στο κέντρο της Αθήνας και τώρα έχουμε και περιπτώσεις όπως τους 14 που φυλάνε τους φίλους τους, όπως έγινε με τον παρουσιαστή(;) Μένιο. Αλλά για τους "άριστους" που σχεδίαζαν το πρόγραμμα της ΝΔ μόνο τα Εξάρχεια ήταν το πρόβλημα. 

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, φαίνεται σαν διακοσμητικό στοιχείο αυτή τη στιγμή, καθώς όχι μόνο δεν υπάρχει προστασία του πολίτη, αλλά ο πολίτης τρώει και μερικές ψιλές παραπάνω, όπως έγινε πρόσφατα στη Νέα Σμύρνη, πριν από λίγους μήνες στην Χίο (η μέγιστη ντροπή των τελευταίων ετών στη χώρα) ή όπως η περίπτωση του 13χρονου που παραπάτησε στη Λάρισα. Η αστυνομία πάσχει σε πολλούς τομείς και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν φαίνεται να μπορεί να αντεπεξέρθει και να αλλάξει τίποτα, όσες εξαγγελίες και να κάνει για επικοινωνιακούς λόγους. Και μετά από τόσα λάθη του Υπουργού του, φαίνεται πόσο άτολμος(;) είναι και ο Πρωθυπουργός που δεν παραδέχεται κανένα λάθος - στην πράξη, όχι στα λόγια - και δεν κάνει καμία διορθωτική κίνηση. 

Και επειδή περιμένουμε και τους τουρίστες για να τελειώσει το Lockdown στο προτεκτοράτο... Live your myth in Colombia, συμπολίτες μου.

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Γιατί όταν σας κράζουν δικαιολογημένα πάτα βλέπετε όλοι ΣΥΡΙΖΑ; Μόνο αυτούς φοβάστε για να κοπεί η μάσα σας ε;

Υπήρχε ένα ερώτημα: έγινε έκτρωμα επειδή πήγε ΣΥΡΙΖΑ, ή ήταν εκτρωμα και γι αυτό μόνο εκεί μπορούσε να πάει; Πήρε και όνομα: Σωκράτης

Τελικά εκτός από τον Κολοκοτρώνη ήταν και ο Σωκράτης Σύριζα;

Μόνο οι δεξιούληδες βολεμένοι τρελαίονται. Κυβερνάει ο εφοπλιστής του Νοορ1 με κομπάρσο τον Κούλη και θίγονται τα golden boys. Ακόμα και οι δικοι σας δεν θα σας ψηφίσουν στις επόμενες. Και ελπίζω να φύγει ο Σαμαράς και κάνει ένα πραγματικά δεξιό κόμμα διότι είναι ντροπή αυτό που βλέπουμε τώρα.

Ξέχασες τον Χριστοφοράκο ρε Σωκράτη. Δεν είσαι καλά ενημερωμένος για τα κατακάθια που βοήθησαν την Νέα Δημοκρατία

Το να λένε και την ΝΔ, το κόμμα του κατεστημένου με τις "βαθιές ρίζες" στην κοινωνία ότι είναι με τον Κολοκοτρώνη θέλει μεγάλο θράσος! Ο λαικός αγωνιστής επαναστάτης κλέφτης αρματωλός που τον κυνηγούσε η εκκλησία οι προεστοί (εκτός της τουρκιάς), μόνο με τη ΝΔ δεν θα ήταν!

Ποια είναι η Πρωτεύουσα της Κολομβίας ; ( μόνο σωστές απαντήσεις ) - αν δεν ξέρετε μην κάνετε καν τον κοπο να απαντήσετε . Μάθετε Γεωγραφία και μετά ασχολείστε και με την Πολιτική

Πρωτεύουσα η Κολομβία έχει... τις άκρες του ΝΟΟR1 , για να θυμόμαστε από που ξεκινησε και ποιος το υποδέχτηκε στη χώρα μας.... Αν δεν το ξέρεις μάθε πρώτα και μετά τα σχόλια!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.