Μ. Μάκαρης στην «Πελοπόννησος EXPO»: Πρέπει το επιχειρείν να γίνει πιο εύκολο (vid)

Μ. Μάκαρης στην «Πελοπόννησος EXPO»: Πρέπει το επιχειρείν να γίνει πιο εύκολο (vid)

Απρίλιος 12, 2024 - 22:04
1 σχόλια

Ο επικεφαλης της παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος» Μανώλης Μάκαρης βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 12 Απριλίου στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO», η οποία διοργανώνεται στην Τρίπολη και θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό ως τις 14 Απριλίου.

Ο κ. Μάκαρης επισκέφθηκε το περίπτερο του Arcadia Portal και μας είπε ότι είναι πολύ θετικές οι εντυπώσεις του από τη διοργάνωση: «Χρόνο με τον χρόνο η έκθεση γίνεται ακόμα καλύτερη, και δείχνει ότι η Πελοπόννησος έχει ανεξάντλητες ικανότητες».

Ερωτηθείς σχετικά με το αν οι επιχειρηματίες τού εξέφρασαν κάποιους προβληματισμούς, ο κ. Μάκαρης είπε: «Πρέπει να γίνει καλύτερο το επιχειρηματικό περιβάλλον, ώστε το επιχειρείν να γίνει πιο εύκολο. Η Πελοπόννησος είναι από τις πιο φτωχές περιοχές στην Ευρώπη και το καλύτερο μπορεί να γίνει αν όλοι το θελήσουμε κι αν όλοι το προσπαθήσουμε».

Video: 

ArcadiaPortal.gr Μ. Μάκαρης στην «Πελοπόννησος EXPO»: Πρέπει το επιχειρείν να γίνει πιο εύκολο


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Το επιχειρείν να γίνει πιο εύκολο για όσους βάζουν χρήματα από την τσέπη τους και όχι για όσους επιχορηγούνται από το κράτος και δανείζονται από τις τράπεζες και τα πληρώνουν οι φορολογούμενοι πολίτες. Για ψάξτε να δείτε πόσοι από τους επιχορηγούμενους και δανειζόμενους διατηρούν τις επιχειρήσεις που έκαναν και έχει κάποιο όφελος από αυτές το κράτος και πόσοι αφού πήραν το παραδάκι τις έκλεισαν. Αλλά ποιος νοιάζεται γιαυτα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.