Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εμβολιασμοί κατά της Covid-19 στο Κέντρο Υγείας Τρίπολης

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εμβολιασμοί κατά της Covid-19 στο Κέντρο Υγείας Τρίπολης

Νοέμβριος 18, 2023 - 11:00
6 σχόλια

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού στο Κέντρο Υγείας Τρίπολης.

Έναν μήνα με το άνοιγμα της πλατφόρμας των ραντεβού στο emvolio.gov.gr, ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού με το Μονοδύναμο Επικαιροποιημένο Εμβόλιο XBB.1.5, έχουν πραγματοποιηθεί πολλοί εμβολιασμοί, όπως αναφέρει ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Τρίπολης κ. Κούβελας Γιώργος δηλώνοντας ικανοποιημένος με την προσέλευση.

150 περίπου εμβολιασμοί γίνονται κάθε εβδομάδα στο Κέντρο Υγείας Τρίπολης

Ο εμβολιασμός γίνεται 3 μήνες μετά τον τελευταίο εμβολιασμό ή τη νόσηση. Το νεότερο στοιχείο, είναι ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο μπορεί να το κάνει και κάποιος που δεν έχει λάβει τον βασικό εμβολιασμό. Πρόκειται για την επικαιροποιημένη έκδοση που στοχεύει στο στέλεχος ΧΒΒ.1.5 του SARS-CoV-2, παρόμοια με την παραλλαγή «Eris».

Οι εμβολιασμοί γίνονται κάθε Πέμπτη με απαραίτητη προϋπόθεση να έχει κλειστεί ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας emvolio.gov.gr ή σε κάποιο φαρμακείο.

Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών συστήνει για τη χρονική περίοδο 2023/24 τον εμβολιασμό έναντι της COVID-19 με το επικαιροποιημένο εμβόλιο των ατόμων εκείνων που βρίσκονται σε αυξημένο κίνδυνο για σοβαρή νόσο λόγω ηλικίας, υποκείμενου νοσήματος ή κατάστασης και συγκεκριμένα:

–Άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω

–Άτομα ηλικίας 6 μηνών έως 59 ετών με υποκείμενα νοσήματα και καταστάσεις που αυξάνουν τον κίνδυνο σοβαρής νόσου

–Άτομα με ανοσοκαταστολή

–Έγκυες γυναίκες

–Επαγγελματίες υγείας.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Kούβελας: Μεγάλη προσέλευση στο ΚΥ Τρίπολης για εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού


6 Σχόλια

Ετσι πάμε δυνατά ....όλοι πρέπει να το κάνουν...ο χειμώνας ειναι δύσκολος...

Γιατρέ διάβασε και τίποτα νεωτερο και τα στατιστικά για τους θανάτους από τα εμβόλια. Ντροπή να συνεχίζεις μόνο την προπαγάνδα των άγνωστων σκευασμάτων

Δυστυχώς οι «Ψεκ» επιστήμονες βγήκαν αληθινοί ,γέμισαν τα κοιμητήρια με νέα παιδιά που εφυγαν από ξαφνικιτιδα ,και οι έγκυες πάνε από αποβολή σε αποβολή ,και εσεις η ντροπή της επιστημης σας συνεχιζεται το αφήγημα .

@11:43, 17:23 - Μέχρι και σήμερα που μιλάμε καμία επιστημονική έρευνα δεν υποστηρίζει αυτά που γράφετε.

Σε δυο-τρεις μέρες θα εμφανιστούν ο Βασιλακόπουλος και η Παγώνη να αρχίσουν να μας λένε αυτά που έλεγαν και πέρυσι άραγε αυτοι το είχαν κάνει το εμβόλιο, αλήθεια θα μπει πρόστιμο φέτος όπως έγινε πέρσι για αυτούς που δεν είναι έκαναν εμβόλιο..

εσύ Παύλε μας μέχρι σήμερα που μιλάμε έχεις ξεσκονίσει όλη την παγκόσμια Ιατρική έρευνα θέλεις να μας πεις ; Και δεν βρήκες τίποτα ; Μάλλον δεν διαβάζεις τα σωστά sites και σίγουρα δεν ξέρεις που να ψάξεις να βρεις δεδομένα. Στο φ/β σίγουρα δεν βρίσκεις έρευνες και στα κανάλια δεν ακούς παρά μόνο τις μπούρδες που αναμασάς. Αφορισμούς κάνετε μονο οι άσχετοι και οι κολλημένοι. Όλος ο κόσμος πλέον βράζει από το θανατικό των εμβολίων. Μάθε πρώτα να διαβάζεις και μετά πετάγεσαι να πεις τα ψεκαστικά σου. Εκατοντάδες ερευνητές δημοσιεύουν κάθε μέρα τα χαΐρια των εμβολίων. Ψάξου λιγάκι πριν μιλήσεις

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.