Μην την είδατε, μην την απαντήσατε!

Μην την είδατε, μην την απαντήσατε!

Οκτώβριος 15, 2015 - 19:00
2 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας!

Silver Alert στην πόλη! Το χάσαμε το κορμί, πατριώτες!

Μην την είδατε την παινεμένη, τη χιλιοτραγουδισμένη; Μην είδατε τη λεβέντω την κυρά; 

Η πόλη βοά και απορεί. Συγκεχυμένες οι πληροφορίες στην αρχή, αλλά ξεκαθαρίζει το τοπίο καθώς περνά ο καιρός και δυστυχώς μία ακόμα σκιά έρχεται να απλωθεί στην πόλη…

Η κυρία εξαφανίζεται. Η κυρία δεν πατά στο γραφείο της εδώ και πολλές ημέρες. Η κυρία κυκλοφορεί ινκόγκνιτο, επειδή την κυνηγούν για μια υπόθεση κάπως ομιχλώδη, λένε τα φαντασματάκια μου…

Έχει να κάνει, λέει, με άδειες τις οποίες υπέγραφε η εν λόγω κυρία στο… προηγούμενο πόστο της... Με παράβολα τα οποία εισέπραττε από τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο για να πάρει η αίτησή του αριθμό πρωτοκόλλου και να προωθηθεί. Έλα όμως που ούτε τα παράβολα ήταν απαραίτητα -επομένως, τι γίναν τα φράγκα;- ούτε οι υποθέσεις των πολλών που τα πλήρωσαν προωθήθηκαν, αλλά η κυρία τους… προώθησε κανονικότατα εκεί που ήξερε!

Και άρχισε πρώτα το σούσουρο και μετά η διαμαρτυρία και ίσως ακολουθούν και χειρότερα μαντάτα για την κυρία που κρύβεται και δεν πατάει στο γραφείο της, αφήνοντας το… καράβι ακυβέρνητο!

Θα πέσουν μηνύσεις ή μήπως έχουν πέσει ήδη; Μήπως την κυνηγάνε και πρώην συνεργάτες;

Γι' αυτό, να βάλουμε ένα χεράκι να την βρούμε, βρε παιδιά, προτού πάνε οι ενδιαφερόμενοι στο Silver Alert!

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ΑΣΧΕΤΟ ..... - ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΚΕΔΗΤ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 44.000 ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ????? χαχαχαχαχαχαχ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.