«Μπαράζ» ληστειών στα χωριά του Δήμου Τρίπολης - Πρόταση Παπαδημητρίου στο ΔΣ για πρόσληψη σεκιούριτι

«Μπαράζ» ληστειών στα χωριά του Δήμου Τρίπολης - Πρόταση Παπαδημητρίου στο ΔΣ για πρόσληψη σεκιούριτι

Μάιος 04, 2022 - 21:17
2 σχόλια

Φωτογραφία arcadiaportal.gr

Ο Σωτήρης Παπαδημητρίου κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης απηύθυνε έκκληση και έθεσε ξανά το θέμα της εγκληματικότητας στα χωριά.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε ότι στο χωριό Μάναρι μια σπείρα λήστεψε 12 σπίτια και την αποθήκη της εκκλησίας. 

Φόβος, τρόμος, πανικός, των ανθρώπων που μένουν στα χωριά. 

«Το είχα φέρει δυστυχώς το θέμα στο ΔΣ, στις 27 Νοεμβρίου το 2019, με ανοιχτή επιστολή. Το περίεργο είναι ότι οκτώ πρόσωπα πήραν την επιστολή αυτή, ένας δεν απάντησε. Σε αυτό το θέμα, όλοι γνωρίζουμε ότι η πλειοψηφία αυτών των πράξεων που έχουν ως αντικείμενα τα μέταλλα, είναι συγκεκριμένη ομάδα. Θεωρώ ότι ο κόμπος έχει φθάσει στο χτένι. Τα χωριά και όλη η κοινωνία νιώθει αβοήθητη. Δεν υπάρχει έλεος από πουθενά. Άμεσα πρέπει να κάνουμε μια συζήτηση, και έχω πρόταση ο Δήμος Τρίπολης να περιφρουρήσει τα χωριά μας. Να δούμε το θέμα με σεκιούριτι στα χωριά. Να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε].

Να κάνουμε κάτι να φυλαχτούμε.

«Θεωρώ ότι ο δήμαρχος είναι σαν τον πατέρα σε ένα σπίτι, εγώ το λέω ότι λειτουργώ πατριαρχικά, δήμαρχε, κάνε μια κουβέντα να δούμε τι θα κάνουμε.»

Ο κ. Τζιούμης απάντησε ότι έκλεψαν... και το σιδερένιο αβγό του Πάσχα του Δήμου, και επεσήμανε ότι πρέπει να πιέσει ο Δήμος την κεντρική εξουσία για να περιοριστεί το φαινόμενο. 

Η απάντηση από την Αστυνομία είναι «μην μιλάτε εσείς, είστε μια χαρά, να πάτε στη Μεσσηνία να δείτε», αλλά αυτό δεν είναι σοβαρή απάντηση. 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.