«Μπαρμπαρούσης και Κασιδιάρης ζητούν ευθέως στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ» - Ανακοίνωση του ΠαΣοΚ - Κινήματος Αλλαγής

«Μπαρμπαρούσης και Κασιδιάρης ζητούν ευθέως στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ» - Ανακοίνωση του ΠαΣοΚ - Κινήματος Αλλαγής

Μάιος 19, 2023 - 12:33
6 σχόλια

«Ο Αλέξης Τσίπρας μέσα στον πανικό του αισθάνεται την ανάγκη να “αξιοποιήσει” δήλωση πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ για να αλλάξει την ατζέντα και να θολώσει ακόμη περισσότερο τα προεκλογικά νερά», σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του ΠαΣοΚ-Κινήματος Αλλαγής.

«Δεν κρύβεται ο επικίνδυνος τυχοδιωκτισμός του. Ο Αλέξης Τσίπρας καλεί ως ευπρόσδεκτες τις ψήφους της Χρυσής Αυγής “εξαργυρώνοντας” την άρνησή του να αποκλειστεί η εγκληματική οργάνωση από τις εκλογές, την ίδια μέρα μάλιστα που Η. Κασιδιάρης και Κ. Μπαρμπαρούσης ζητούν ευθέως στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ» επισημαίνει το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη λίγο πριν τις εκλογές.

Το ΠαΣοΚ-ΚΙΝΑΛ επικρίνει τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί «στα ψηφοδέλτιά του φιλοξενεί όλες τις φυλές της Δεξιάς, από τα μισά στελέχη των ΑΝΕΛ έως και τον Ευ. Αντώναρο, που μόλις λίγες ημέρες πριν έβλεπε ταύτιση Τσίπρα-Καραμανλή» σημειώνει.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

lol με ένα σμπάρο δυο τριγώνια. Από την μια οι οπαδοι των ΧΑ έτσι κι αλλιώς δεν θα πήγαιναν στη ΝΔ γιατί θα τους θεωρούσαν υπέθυνους που κόπηκε το κόμμα Κασιδιάρη. Από την άλλη, πετάνε τώρα και αυτό ("πάτε ΣΥΡΙΖΑ") για να κάνουν ζημιά και στο έτερο μεγάλο κόμμα.

Τι ποσοστό πήραν τα χρυσαλυγουλα στις προηγούμενες εκλογές; Αυτό είναι το ποσοστό των ναζί στη χώρα; Μπράβο. Αφήστε τους εκεί. Σταμπάρεσέ τους σαν μαχαιροβγάλτες για να ρίξετε λάσπη στον Σύριζα. Μυωπία, αίσχος. Την επόμενη φορά, ηλίθιοι, τα χρυσαύγουλα θα μεταμορφωθούν σε κάτι άλλο, θα μαζέψουν με το λαικισμό ένα σωρό ψήφους και θα αναρωτιόσταστε το γιατί.

Σιγά που σας πήρε ο πόνος τους Πασοκους. Τώρα για αυτούς που μιλάτε για παραπληροφορημένους φασιστες που παραπλανήθηκαν. Εάν έχετε λίγη ιδέα από τον εμφύλιο και μετά φαίνεται λογικό.Όμως ακόμα και σήμερα μετά την δολοφονία Φύσσα κανείς δεν δικαιούτε να μην ξέρει. ´Οσο γιατί σημαίνει πατριδοκαπηλία και ακροδεξιός πατριωτισμός ρωτήστε τους Κύπριους,τους Ποντίους , τους Βορειοηπειρώτες, τους Μικρασιατες κτλ. Που το πλήρωσαν με το αίμα των παιδιών τους…

"Ο Τσίπρας ψαρεύει στη ΧΑ". Ατάκα πασόκων, κουκουέδων και βέβαια των οπαδών του κούλη για τα καφενεία κατά των συριζαίων. Στο διπλανό τραπέζι το χρυσαύγουλο ακούει και δε βγάζει λέξη. Δουλεύουν οι άλλοι γι' αυτόν. Στη Γαλλία οι ψηφοφόροι της Λεπέν κάποτε ψήφιζαν ΚΚΓ. Κάπως έτσι επωάζεται το αυγό του φιδιού. Μόνο και μόνο για την ατάκα επιπέδου καφενείου. Ανόητοι, θεόστραβοι. Μετά σου λέει γιατί η Ευρώπη στρίβει δεξιά - ακροδεξιά.

16:13 Αγαπητέ τα συγχαρητήρια μου για την καταχώρησή σου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.