«Μυγδαλιά Γορτυνίας: Νερό ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση»

«Μυγδαλιά Γορτυνίας: Νερό ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση»

Απρίλιος 19, 2024 - 10:36
1 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Αυτή είναι η πιστοποιίηση των υγειονομικών υπηρεσιών  που εξέτασαν το νερό του χωριού στις αρχές Φεβρουαρίου 2024 μετά από διαμαρτυρίες κατοίκων.

Η ακαταλληλότητα του νερού οφείλεται στην ύπαρξη βακτηριδίων πράγμα που είναι γνωστό από τις αρχές Οκτωβρίου 2023 χωρίς να παίρνονται τα αναγκαία μέτρα.

Αυτή η κατάσταση μπορεί να είναι και από πολύ νωρίτερα αφού κανείς δεν παρακολουθεί και δεν ελέγχει την ποιότητα του νερού.

Πέραν της μόλυνσης του νερού από βακτηρίδια που διαπιστώθηκε το τελευταίο διάστημα, η Μυγδαλιά έχει μόνιμα πρόβλημα επάρκειας και ποιότητας νερού αφού τους μισούς μήνες του χρόνου το νερό είναι έντονα θολό και δεν χρησιμοποιείται από τους κατοίκους.

Οι κάτοικοι της Μυγδαλιάς δικαιούνται άφθονο και ποιοτικό νερό.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση.
•    Να αντιμετωπιστεί άμεσα χωρίς άλλες καθυστερήσεις το πρόβλημα με τα βακτηρίδια.
•    Μετά από τόσα χρόνια αδιαφορίας πρέπει να ξεκινήσουν τα αναγκαία έργα για να εξασφαλιστεί άφθονο και ποιοτικό νερό στη κοινότητα Μυγδαλιάς.

18-4-2024, «Λαϊκή Συσπείρωση»


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.