Να την φας και να 'ναι κρύα!

Να την φας και να 'ναι κρύα!

Απρίλιος 22, 2020 - 20:23
2 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Ω, άνδρες Αθηναίοι και Σπαρτιάτες, όταν βλέπω μια τούρτα πάντοτε μου έρχεται στον νου η σκηνή με τον αείμνηστο Θ. Βέγγο ως πράκτορα ΘΒ στο ζαχαροπλαστείο.

«Θα την φάτε εδώ ή να σας την τυλίξουμε για το σπίτι;».

Πάντως εις εκ των αντιδημάρχων της Σπάρτης την έδωσε την παραγγελία για τη χθεσινή ημέρα: Τούρτα «Χρόνια πολλά, 21 Απριλίου 1967». Την ανέβασε και στα σόσιαλ με την ευχή «Χρόνια πολλά, με υγεία» (ΕΔΩ).

Ε, αυτός την πήρε την τούρτα για το σπίτι.

Αν και στη μάπα έπρεπε να την φάει.

Αλήθεια, ο δήμαρχος εκεί, όλα καλά; Η Νέα Δημοκρατία της οποίας ο αντιδήμαρχος είναι μέλος, όλα καλύτερα;

Μην ενοχλείστε, παιδιά. Μην ταράζεσθε. Γιατί ίσως θα πρέπει να διώξετε και υπουργούς!

Υγεία, αντευχόμεθα. Στα μυαλά.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Γιατί εδω στον δήμο Τρίπολης νομίζεται πως υπάρχει η δεν υπάρχει αντιδήμαρχος που λατρεύει να σύμβολα και ειναι επόπτης νοσταλγός της χούντας; Για ψάξτε το λίγο καλύτερα.

Είδαμε και τους φουλ δημοκράτες ένθεν κι ένθεν .Από την πολύ δημοκρατία και διαφάνεια ξεχυλίζει η κοινωνική δικαίωση και καταξίωση . Κάποι οι παίζετε με τις λέξεις για να έχετε άλλοθι. Από ποιους φοβάται η κοινωνία και η πατρίδα τελικά; Από τους υποστηρικτές των συμβόλων που ενοχλούνται οι ευέσθητοι δημοκράτες; Αυτοί είναι μετρημένοι και χωρίς κανένα πόστο εξουσίας, χρόνια , τώρα. Γιατί λοιπόν δεν πάει μπροστά ο τόπος από τους λάτρεις και τους ζηλωτές της δημοκρατίας;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.