Νέα Δημοκρατία: «Έκπληξη» ο τρίτος υποψήφιος στην Αρκαδία;

Νέα Δημοκρατία: «Έκπληξη» ο τρίτος υποψήφιος στην Αρκαδία;

Φεβρουάριος 14, 2023 - 11:50
21 σχόλια

Δεν πλήττουμε με την κατάρτιση των ψηφοδελτίων στην Αρκαδία...

Σύμφωνα με τις τελευταίες μας πληροφορίες, μια μεγάλη έκπληξη φέρνει ανατροπές στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως πληροφορούμαστε, λοιπόν, εκεί που ακούγονταν τα ονόματα του μικροβιολόγου Κ. Μπεντεβή και του πολιτικού μηχανικού Ν. Γιαννακόπουλου, να σου τώρα που ένας άλλος υποψήφιος, στενός φίλος του Άδωνι Γεωργιάδη, έρχεται να ταράξει τα νερά και να παίζει δυνατά για την τρίτη θέση.

Ουσιαστικά, πλην του κ. Κώστα Βλάση, που είναι βέβαιον ότι θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, και τη μεταγραφή του Απόστολου Σπυρόπουλου από το ΠαΣοΚ - Κίνημα Αλλαγής, η υποψηφιότητα του οποίου ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, μία θέση υποψηφίου ανδρός μένει να πληρωθεί στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Ποιος θα είναι, λοιπόν, ο τρίτος υποψήφιος;

Θα γίνει τελικά η ανατροπή;

Παρεμπιπτόντως, για τις δύο γυναικείες υποψηφιότητες τηρείται σιγή ιχθύος.

Εν αναμονή...


21 Σχόλια

Είναι το όνομα του Κώστα Βλάσση στανταρακι ότι θα κατέβει ως υποψήφιος Βουλευτής στην Αρκαδία; Δεν είμαι και τόσο σίγουρος..

Ο Γιόβ...χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Μου φύγανε τα τσίσα

Θα τους θερίσουμε ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν για να γλιτώσουμε από τους φίλους του Άδωνη

Καλά ρε παιδιά δεν είναι μυστικό, το αδύναμο ψηφοδέλτιο έχει το Βαλασοπουλο μέσα

Και εγώ με τον φίλο του λιγουρεύεστε στο ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσω

Κοριοκουλη συνέχισε να απομακρύνεις Καραμανλικους και Σαμαρικους βουλευτές από την παράταξη ,και θα πάρεις τα ίδια ποσοστά με την αδερφούλα σου όταν κατέβηκε με δικό της κόμμα .

Καμμία ανατροπή.Απλά ο φιλος του Αδωνη μύρισε Βουλή;; και είπε να χτυπήσει καμμία πόρτα.Κι αυτό ακριβώς έφαγε.Πόρτα

Λόγω της μεγάλης ορφάνιας που έρχεται προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποκατασταθεί όσο καλύτερα γίνεται. Μετά θα βιώσει το τίποτα. Ξέρεις τι είναι από τα ψηλά που νομίζει κάποιος ότι βρίσκεται και ξεχωρίζει από τους άλλους να πέσει στα πολύ χαμηλά;

00:21 Δεν σε καταλάβαμε καθόλου. Ούτε και καρφώθηκες. Την άλλη φορά να πέφτεις νωρίς για ύπνο, για να βλέπεις περισσότερα όνειρα και να τα πιστεύεις κιόλας. Γιατί εκτός από χάχας είσαι και νουμεράκι. Μεγάλο. Βέβαια τι ανάγκη έχεις εσύ έτσι κάθεσαι και τα ξύνεις ολημερίς κι ολονυκτίς. Γι' αυτό και χαριεντίζεσαι με σχόλια 00:30 η ώρα τα ξημερώματα γιατί δεν έχεις δουλειά να κάνεις. Εμείς δουλεύουμε και ξυπνάμε πρωί δεν μαλ@@@ζόμαστε με σχόλια στα σάιτ

09:22 Για να ενοχληθείς μανάρι σου πατήσανε φαίνεται κάποιο κάλο.

Να δεις το βράδυ των εκλογών μολις αρχίσει η καταμέτρηση των ψήφων τι καλο θα πατήσουν στους υποψήφιους βολευτες .

19:43 Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις...μανάρι. Ο μόνος κάλλος που βλέπω εδώ μέσα είναι αυτός στον εγκέφαλό σου...μανάρι. Μάλλον εσύ είσαι αυτός που τσιτώθηκε και ενοχλήθηκε με το σχόλιό μου για τον συγκεκριμένο. Αν δεν είσαι ο ίδιος, τότε είσαι μεγάλος στόκος αδερφάκι μου. Έτσι κι αλλιώς δηλαδή. Εσύ υποστηρίζεις δηλαδή τώρα ότι υπάρχει στον κόσμο άνθρωπος που θα ενοχληθεί μ' αυτό το βλακόμουτρο; Σοβαρευτείτε μερικοί. Έχουμε και σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε από το να δίνουμε αξία στα τούβλα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.