Νεκρά σκυλιά σε δρόμους της Τρίπολης

Νεκρά σκυλιά σε δρόμους της Τρίπολης

Μάρτιος 09, 2016 - 10:23
5 σχόλια

Νεκρά βρέθηκαν δύο σκυλιά το πρωί της Τετάρτης 9 Μαρτίου στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, η Αστυνομία ειδοποιήθηκε το πρωί για δύο σκυλιά νεκρά, ένα στην οδό Γρηγορίου Ε’ και ένα στην οδό Πολυβίου.

Τα σκυλιά έχουν σταλεί στην κτηνιατρική υπηρεσία για εργαστηριακές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου τους.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Η φάση στην Τρίπολη αγγίζει τα όρια του σουρεαλισμού!Ανυπαρξία μιας ουσιαστικής λύσης για τα σκυλιά που κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης αδυνατώντας να καλύψουν τις ανάγκες τους σε τροφή και τους ''αγανακτισμένους'' να τους δίνουν φόλες.Τόσο δύσκολη είναι μια ουσιαστική λύση και για τα ζώα και για τους κατοίκους;;

Κοιτά κάτι περίεργα πράματα ,βγήκε ο εισαγγελέας και είπε πως ξεκινάει έρευνα να δει αν όντως ευσταθούν τα δημοσιεύματα - καταγγελίες για τις δήθεν επιθέσεις , και τελείως ξαφνικά άρχισαν πάλι οι δολοφονίες με τις φόλες , αγαπητοί φονιάδες σας βαρύνουν και νέες κατηγορίες πλέον πέρα απο τα μύθευμα τα των δήθεν επιθέσεων αυτα τις δολοφονίας.

Γιατί χρησιμοποιούν όλα τα portal και η ίδια η φιλοζωική φωτογραφίες ΑΡΧΕΙΟΥ για τα γεγονότα στα οποία αναφέρονται; Το μόνο που καταφέρνουν είναι να δώσουν την εντύπωση ΨΕΥΔΟΥΣ ΕΙΔΗΣΗΣ!!!!! www.protothema.gr/greece/article/479185/erihnan-foles-sta-skulia-gia-na-klevoun-exolemvies/ και όχι μόνο εδώ www.ert.gr/larisaparemvasi-tou-dimarchou-kileler-gia-tis-foles-se-adespota/ Παρακαλούμε να βγουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το γεγονός και ακριβής αριθμός σκυλιών.

Το ακούσαμε και αυτό ψευδής δήλωση οι δολοφονίες των σκύλων , βγήκε ο εισαγγελέας και ειπε να δει αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα για τις επίθεσης , και τα υποτιθέμενα θύματα και αυτοί που τα σιγοντάρουν κατάλαβαν πως τα ψέματα τελείωσαν , και πέρασαν στο επόμενο στάδιο όπως είχαν χιλιάδες φορές αναφέρει πως αν δεν γίνει αυτό που θέλουν θα ρίξουν φόλες ,ούτε να μου χαθείτε ξεφτίλες

Πόσα σκυλιά δηλητηριάστηκαν; Πόσες φόλες διασκορπίστηκαν στην πόλη; Ο εισαγγελέας δεν πρέπει να κινηθεί αυτεπάγγελτα; Πώς νιώθουν τα διάφορα ΜΜΕ που μέχρι τώρα έδιναν βήμα στους πραγματικά επικίνδυνους αλήτες; Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.