Νομιμότητα κατά το ήμισυ, πιέσεις και διαρροές SMS…

Νομιμότητα κατά το ήμισυ, πιέσεις και διαρροές SMS…

Αύγουστος 28, 2023 - 22:39
11 σχόλια

Καλή εβδομάδα, φίλοι μου….

Πόσο καλή να είναι, βέβαια, καθώς με αυτά που γίνονται λίγο πριν από το φινάλε της κατάρτισης των συνδυασμών σε όλα τα επίπεδα είναι για να βγαίνεις από τα ρούχα σου….

Καταλαβαίνουμε το άγχος της εκάστοτε παράταξης, αλλά κάτι ψίθυροι μιλούν για έμμεσες και άμεσες πιέσεις -δεν θέλω να πω εκβιασμούς- ώστε να μπουν ή να μην μπουν στα ψηφοδέλτια… Αυτά τα φαινόμενα στοιχίζουν…. Και στοιχίζουν στην κάλπη, αγαπητοί μου …

Το άλλο πού το πας;

Κάποιοι φορείς και αρμόδιοι δημοσίων έργων αντί να ασχολούνται με την ολοκλήρωση των υπηρεσιών τους και των υποχρεώσεων αυτών, βρίσκονται σε αναζήτηση ψήφων και υποψήφιων! Είναι δυνατόν; Πληρώνει ο λαός….

Το δίπορτο αρκετών καλά κρατεί, αλλά δεν θα τους βγει σε καλό…

Μια απορία: Η νομιμότητα ξεκινάει από την κάθοδο της Εθνικής Αντιστάσεως…. Μέχρι πού φτάνει, άραγε; Σε ένα κατάστημα μόνο;

Περίεργα πράγματα….

Εκλογομάχοι, μπορεί να έχουμε εκλογές αλλά υπάρχουν κουμπαριές και φιλίες δεκαετιών που είναι εκλογικά αντίθετες … Δεν έχουμε χούντα ώστε να απαγορεύονται οι συναντήσεις, χαλαρώστε….

Σφάζονται σαν τα κοκόρια και το ΠΑΣΟΚ στις περιφερειακές φέρεται να καταρρέει.

Ποιος θα τρίβει τα χέρια στο φινάλε;

Ευχάριστη έκπληξη για την παράταξη Πτωχού ο Γιώργος Λυτρίβης,μπήκε στα βαθειά και χαίρει εκτίμησης από πολλούς...

ΥΓ.: Αγαπητέ μου... «βαρώνε», οι συνομιλίες στο viber έχουν και διαρροές. Τις εντολες για το ποιος θα προβληθεί στο Arcadia portal δεν θα το αποφασίσεις εσύ. Έχει ο καιρός γυρίσματα…


11 Σχόλια

Ποια ευχάριστη έκπληξη με τον Γιώργακι.για ρωτάτε τον κοσμακι που τον γνωρίζει τι γνώμη έχει ....

Τα νταβατζηλίκια και η εφαρμογή του νόμου κατά το δοκούν ανάλογα με το ποιός μας στηρίζει δεν θα σας βγει σε καλό εκεί στην Λαγοπάτη. Το στασίδι που πιάνετε κάθε βράδυ είναι νόμιμο?? Εκεί που είναι να χάσετε 10 θα χάσετε 100.

Αντί να κάτσουν να ασχοληθούν φτιάχνοντας τους δρόμους ...τα φανάρια στην Μεταμόρφωση κ εκείνη την πλατεία του Αγίου Βασιλείου που έχει γίνει γιοφύρι τις Άρτας..κάθονται κ κυνηγούν μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δεν τους κάνουν τα χατίρια..ενώ οι μεγάλες επιχειρήσεις τα τραπεζοκαθίσματα φτάνουν έως τα **α!!! Παρόλα αυτά το μόνο που ξέρουν να κάνουν κάποιοι είναι να χαιρεταμε κ να σε λένε κ μάλιστα ΦΙΛΟ!!

ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ''ΜΠΕΛΟ'' ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΌΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ Ο ΠΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧ--ΣΕ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ

Περνώντας από το Δ Α Κ Τριπολης με αυτοκίνητο είδα 2 πράγματα… στρίβοντας στα φανάρια ενθουσιάστικα με το θέαμα τον νέων κερκίδων ! Υπέροχες από μακριά !!! Στη συνέχεια έβαλα τα κλάματα αντικρυζοντα ς το κολυμβητήριο της πόλης. Θλίβομαι κύριοι .. ούτε σε 5 χρόνια δεν θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί αυτούς για τους οποίους προορίζεται … Ένας Έλληνας του εξωτερικού που είχα να έρθω στην πόλη μου 2χρονια.

ο τζιουμης αξιζει μια ευκαιρια ακομα.... επεσε σε κορωνοιους και προβληματα. στην 2η τετραετια θα παρει καλυτερα

ο Τζιουμης ηταν ο καλυτερος δημαρχος της πολης τα τελευταια 25 χρονια. και αυτο δεν χωρα αμφισβητησης ουτε απο τους πιο βθαιους νεοδημοκρατες

19:59@ Δυστυχώς Τίποτα δεν έχει αλλάξει στο ΔΑΚ από το 1977 και μετά , παρακαλώ προσέξτε πρέπει να είναι το μόνο ΣΤΑΔΙΟ σε ΟΛΗ την Ευρώπη που βάρη και μηχανές ενδυνάμωσης φτιαγμένες μεταξύ 1965-1970 χρησιμοποιούνται από αθλητές και αθλήτριες ακόμα και σήμερα!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.