Ο Αρκαδικός βράβευσε τον Νίκο Χατζή μέσα σε αποθέωση (pics,vid)

Ο Αρκαδικός βράβευσε τον Νίκο Χατζή μέσα σε αποθέωση (pics,vid)

Ιανουάριος 09, 2016 - 18:28
0 σχόλια

Ο Νίκος Χατζής βρέθηκε στην Τρίπολη το απόγευμα του Σαββάτου (9/1) για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο πρώην ομάδες του τον Αρκαδικό και την ΑΕΚ με την διοίκηση του ΣΕΦΑ να τον τιμά για την προσφορά του στον αθλητισμό και στο Ελληνικό μπάσκετ.

Λίγα λεπτά πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης ο Νίκος Χατζής βρέθηκε στο κέντρο του γηπέδου και παρέλαβε τιμητική από τον πρόεδρο του ΣΕΦΑ Μιχάλη Σμυρνιώτη με τον κόσμο στις κερκίδες τόσο του Αρκαδικού όσο και από τους φιλάθλους της ΑΕΚ που βρέθηκαν στη θύρα φιλοξενουμένων να τον αποθεώνουν και τον ίδιο εμφανώς συγκινημένο να απολαμβάνει αυτή την στιγμή.

Μάλιστα ο Καλαματιανός άσος χαιρέτησε τους παίχτες και τους προπονητές των δύο ομάδων κατά την είσοδο του στο παρκέ στο γήπεδο όπου ουσιαστικά έκλεισε την πολύ μεγάλη καριέρα του.

Για τον Νίκο Χατζή ο Αρκαδικός ήταν η τελευταία ομάδα της επαγγελματικής του καριέρας με την οποία την περσινή χρονιά πανηγύρισε την άνοδο στην Basket League όντας από τους στυλοβάτες της ενώ η Ένωση ήταν η πρώτη επαγγελματική του ομάδα και η ομάδα με την οποία κατέκτησε τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη όντας αρχηγός και ηγέτης της.

 

 

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Η βράβευση του Χατζή από τον Αρκαδικό

Επόμενο άρθρο
Ψυχάρες…

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.