Ο Φωτιάς «έκαψε» την μεγάλη προσπάθεια… Ολυμπιακός – Αστέρας 2-1

Ο Φωτιάς «έκαψε» την μεγάλη προσπάθεια… Ολυμπιακός – Αστέρας 2-1

Φεβρουάριος 25, 2024 - 19:59
23 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης στάθηκε εξαιρετικά και μέχρι το 78΄λεπτό είχε το προβάδισμα όμως ο Φωτιάς με την εφέυρεση πέναλτι χαρίστηκε στους ερυθρόλευκους για να κάνουν τελικά την ανατροπή στο σκορ και το 0-1 να γίνει τελικά 2-1.

Τα δύο γκολ του Ελ Κααμπί στο 79’ με πέναλτι και στο 87’ με κοντινό πλασέ αδικούν την μεγάλη κιτρινομπλέ προσπάθεια για έναν Αστέρα Τρίπολης που είχε προηγηθεί με τέρμα του Γιαμπλόνσκι στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Ο Ολυμπιακός ναι, είχε ευκαιρίες, ναι πίεσε την κιτρινομπλέ άμυνα όμως η αρκαδική ομάδα κατέθεσε την ψυχή της και η φάση του πέναλτι αυτή ήταν ικανή για να αλλάξει όλη την ροή του αγώνα και τελικά να έρθει η ήττα στο Φάληρο.

Το σύνολο του Μίλαν Ράσταβατς ακόμα και μετά την ισοφάριση έψαξε το δεύτερο γκολ και είχε τις προϋποθέσεις να το κάνει χτυπώντας στα ίσια το παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα ομάδα και πολύ ποιοτική όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά το ματς και σκόραρε στην πρώτη του φάση στο ματς, με τον Ναβάρο να κατεβάζει ωραία την μπάλα στην περιοχή και να πλασάρει άψογα από κοντά, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, καθώς ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ του σκόρερ, το οποίο επιβεβαίωσε και το VAR. Επίσης ο Ολυμπιακός έψαξε να βρει διαδρόμους και από την αριστερή του πτέρυγα με το δίδυμο των Ρίτσαρντς, Καμπράλ. Ο τελευταίος ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης με πολλές διαγώνιες κινήσεις προς την εστία. Οι Φορτούνης, Καμπράλ, Όρτα, Ρίτσαρντς πάλεψαν για να βγάλουν φάσεις. Κάπως έτσι ήρθαν τα δύο ακυρωθέν γκολ του Ναβάρο (6' ήταν οφσάιντ, 45' η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ιμπόρα). Ο Αστέρας έτρεξε πολύ στο ματς και όταν βρήκε ανοικτό τον Ολυμπιακό απείλησε. Μάλιστα στο 40' μετά από εκτέλεση φάουλ ο Γιαμπλόνσκι έκανε πλασέ και ο Πασχαλάκης έδιωξε σχεδόν πάνω στη γραμμή του τέρματος. Στο 45' πάλι ο Γιαμπλόνσκι έκανε σουτ στην κίνηση, μετά από σέντρα του Ρεγκίς, για να βάλει μπροστά στο σκορ τον Αστέρα Τρίπολης. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR για τον Μάντζη που ήταν δίπλα στον Γιαμπλόνσκι και ήταν σε θέση οφσάιντ και πιθανότατα θεωρήθηκε πως δεν επηρεάζει την φάση.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Μεντιλίμπαρ έκανε τρεις αλλαγές, βάζοντας τους Βέζο, Τσικίνιο, Ποντένσε στις θέσεις των Μπιανκόν, Έσε, Καμπράλ. Παράλληλα στο 57' έβαλε και τον Ελ Κααμπί στην θέση του Ιμπόρα. Ο Ολυμπιακός πήγε σε σχηματισμό 4-4-2 παίζοντας φουλ επίθεση. Οι "ερυθρόλευκοι" πλέον είχαν τον Αστέρα Τρίπολης κλεισμένο λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του με τη αρκαδική ομάδα να αμύνεται και να ψάχνει το ανοιχτό γήπεδο. Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και στο 77' πήρε πέναλτι σε ανατροπή του Ποντένσε από τον Καρμόνα. Ο διαιτητής Φωτιάς κλήθηκε να δει την φάση στο VAR κι έδωσε το πέναλτι. Ελ Κααμπί το εκτέλεσε εύστοχα στο 79' και ισοφάρισε. Ο Ολυμπιακός συνέχισε την αφόρητη πίεση του και βρήκε τελικά το γκολ της νίκης. Ήταν στο 87' όταν ο Ποντένσε βρήκε με τακουνάκι τον Αντρέ Όρτα κι εκείνος έστρωσε στον Ελ Κααμπί για να σκοράρει στην κενή εστία.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ρίτσαρντς, Κάρμο, Μπιανκόν (46' Βέζο), Ροντινέι, Έσε (46' Τσικίνιο), Ιμπόρα (57' Ελ Καμπί), Όρτα, Φορτούνης, Καμπράλ (46' Ποντένσε), Ναβάρο (79' Γιόβετιτς).

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Καρμόνα, Ατιένθα, Χριστόπουλος, Χουχούμης (90' Άλβαρο), Γιαμπλόνσκι (71' Γκος Ος), Αλάγκμπε, Ζουγλής (71' Παλάσιος), Κρέσπι, Σίτο (59' Καλτσάς), Μάντζης (59' Μιριτέλο).

 

Ειδήσεις: 

23 Σχόλια

Είχε επισημανθεί σε προχθεσινό σχόλιο ότι αυτό το καθοδηγούμενο ΑΝΘΡΩΠΆΚΙ , θα έβλεπε μόνο κόκκινα μέσα στο γήπεδο και αυτό επιβεβαιώθηκε με πανηγυρικό τρόπο . Με μαιμού πέναλτι ΕΚΤΕΛΕΣΕ στην κυριολεξία τον Αστέρα ...... και δεν είναι η μοναδική φορά που το κάνει .... Μόνο με τέτοια ανθρωποειδή χάνει ο Αστέρας .

Eυκαιρία να καταπιούν τη γλώσσα τους οι πρώην υπάλληλοι του Κόκκαλη, όπως στον τελικό του Μανιάτη!

Με τις αλλαγές στην 11 αδα ήταν πολύ καλός συνχαριτηρια στην ομάδα πάμε γερά

Ο Αστέρας σήμερα ήταν πολύ καλός τον είχε τον Ολυμπιακό αλλά.; ευτυχώς που έχασε έστω και με αυτόν τον τρόπο γιατί θα είχε πρόβλημα χα χα χα. Άρε ρασταβατς εάν σε άφηναν θα έβγαινες Ευρώπη

Το παιχνίδι το έχασε ο προπονητής με τις αλλαγές του δεν του βγήκε καμία

ΚΛΟΟΥΝ

ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΒΛΕΠΑΤΕ? ΜΟΝΟΤΕΡΜΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΑΛΛΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΟΜΩΣ.

Αγαπητό arcadia portal λέτε ότι σέβεστε όλες τις απόψεις. Παραμύθια μόνο την δική σας θέλετε να ακούγεται. Όπως στρωσατε θα κοιμηθείτε.

Όποιος νομίζει ότι δεν ήταν πέναλτι ή γυαλιά χρειάζεται ή να βγάλει τις παρωπίδες. Βέβαια είμαι σίγουρος ότι θα το κόψετε και αυτό το σχόλιο αξοοκρατικο portal

20. 55 ακριβώς έτσι είναι οι αλλαγές έκαναν την διαφορά όπως και με τον Παναιτωλικό τυχαίο δεν νομίζω; όταν πρέπει να το χάσεις το παιχνίδι κάποια χημεία πρέπει να κάνεις με τον Παναιτωλικό κερδίζεις μέχρι το 83 κάνει αλλαγές βάζει κοντούς μέσα. Και εγώ ρωτώ ποιος θα πάρει κεφαλια; και ήρθε το γκολ χα χα χα

Α ρε φτωχοσυγγενήδες που θέλατε και να κερδίσετε κιόλας. Ξυπνάτε καμια φορά και πάρτε το απόφαση ότι το γαύρο δεν τον κερδίζετε ακόμα και να παίζει μόνο ο τερματοφύλακας

ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕ Ο ΑΣΤΗΡ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΘΑ ΑΝΤΕΧΕ Ο ΘΥΤΗΣ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ?

Ρε είσαστε καλά; Ποια εφευρεση πέναλτι λετε; Ούτε μπαλα ακουμπαει ο αμυντικός και με το γονατό του παίρνει τον ποντένσε μαζί του. Όλα τα site και όλοι οι τηλεκριτικοί διαιτησίας λένε οτι ήταν καθαρό πεναλτι. Κάθε φορά η διαιτησία σας φταίει.

Που είναι ρε διοίκηση ανακοίνωση για το πέτσινο πέναλτι?????? Τελικα μαλλον ειμαστε γιουσουφακια του Ολυμπιακου...δεν μας κατηγορούν αδικα...Αν ηταν με τον παναθηναικο το ματς στο ημιχρονο θα ειχατε βγάλει ανακοίνωση αστειοι

Εσεις οι ολυμπιακοι που λετε οτι ηταν πεναλτυ αν δινοταν εναντιον σας θα κανατε οτι καντε στο βολο

Το ερώτημα δεν είναι εάν ήταν πέναλτι ή όχι, γιατί ήταν πέναλτι χωρίς αμφιβολία. Το ερώτημα είναι γιατί δεν το έδωσε (είδε) στην κανονική ροή του αγώνα, ενώ ήταν μπροστά στη φάση. Κείνο είναι το "ζουμί"....

Ηρεμηστε φιλοι του ολυμπιακου μην φορατε γυαλια φανατισμου συχωρατε που δεν θελει κοντρα ο αστερας με τον 0λυμπιακο αλλιως θα κλαιγατε σημερα .ψυχραιμια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.