Ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος έφτασε τις 500 συμμετοχές στο τοπικό μας πρωτάθλημα

Ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος έφτασε τις 500 συμμετοχές στο τοπικό μας πρωτάθλημα

Απρίλιος 06, 2024 - 19:42
3 σχόλια

Ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι της ΑΕΚ Τρίπολης με την Τεγέα ελέω της αποβολής του Βελισσάρη και με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο έφτασε τις 500 συμμετοχές στο τοπικό μας πρωτάθλημα.

Μιλάμε για μυθικό αριθμό συμμετοχών για τον έμπειρο τερματοφύλακα ο οποίος μπαίνει σε μια ξεχωριστή λίστα αυτών με τα περισσότερα παιχνίδια στο τοπικό μας πρωτάθλημα.

500αρης και συνεχίζει ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Μπράβο γιανναρε είσαι από τα καλύτερα παιδιά κ πέρασες κ από τον Ηρακλή να σε πάντα γερός κ υγιείς να κάνεις αυτό που αγαπάς !!!!κ συγχαρητήρια γεια το στρογγυλό 500!!!!!!!

Πολλά μπράβο στον Γιάννη Που έχει αφιερώσει την ζωή του στο τοπικο ποδόσφαιρο! Είναι ένα μεγάλο ταλέντο που αν έφευγε από το τοπικό θα ήταν σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές της Ελλάδας ισάξιος του Μπουφόν ! Τον ευχαριστούμε που ακόμα μας δίνει πολλές ποδοσφαιρικές συγκινήσεις Ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος δεν παίζει ποδόσφαιρο καταθέτη ψυχή στο γήπεδο !

Μπράβο βουνό ….να τις χιλιάσεις !!!!!Αξίζεις και με το παραπάνω δεν έχει πλέον τερματοφύλακες το τοπικό

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.