Ο Γρηγόρης Τσαλγιτζόπουλος «πυροβολεί» ξανά

Ο Γρηγόρης Τσαλγιτζόπουλος «πυροβολεί» ξανά

Μάρτιος 11, 2024 - 11:14
4 σχόλια

Η Τεγέα πέρασε νικηφόρα και από το Κορακοβούνι κερδίζοντας με 0-4 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας παραμένοντας στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μπροστά από τον Ηρακλή Βερνένων στην μεταξύ τους μάχη της εξάδας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Τεγέας στο Κορακοβούνι ο Γρηγόρης Τσαλγιτζόπουλος που πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα συνολικά τέρματα της ομάδας του και μάλιστα είναι αυτός που άνοιξε τον δρόμο για να έρθει το διπλό αυτό.

Ο «Τσάλγι» μετράει τρία γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια με τους πράσινους και πιο συγκεκριμένα πέτυχε στη σειρά τρία γκολ (ένα με τον Ηρακλή και τα δύο πρώτα στο Κορακοβούνι) δείχνοντας πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο επιθετικός της Τεγέας παραμένει σταθερή αξία για την ομάδα του η οποία στηρίζει και επενδύει πράγματα πάνω του με τον ίδιο να είναι πρώτος σκόρερ των πράσινων την εφετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας.

Η ομάδα της Τεγέας συνεχίζει την πολύ καλή και ανταγωνιστική της πορεία στην Α’ Αρκαδίας έχοντας τους δικούς της πρωταγωνιστές με τον Γρηγόρη Τσαλγιτζόπουλο να είναι ένας από αυτούς.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Άμα δεν έπιανε το τέρμα τα δύο γκολ στην αρχή θαας λέγατε άμα βάζατε γκολ ποτέ. Μπράβο αρφα βάρα και όπου το πει???

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.