Ο «Χακόμπο» κατέβασε «ρολά» στον super ποδοσφαιρικό Μάρτιο της Τεγέας

Ο «Χακόμπο» κατέβασε «ρολά» στον super ποδοσφαιρικό Μάρτιο της Τεγέας

Απρίλιος 01, 2024 - 19:28
3 σχόλια

Η Τεγέα μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες έχοντας ανέβει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας σκοράρει 11 γκολ και μη έχοντα δεχθεί στα τελευταία της παιχνίδια απολύτως κανένα.

Πιο συγκεκριμένα οι πράσινοι έχουν νικήσει κατά σειρά τον Ηρακλή εντός με 1-0, το Κορακοβούνι εκτός με 0-4, τον Αχιλλέα εκτός με 0-3 και τώρα τον Πανθυρεατικό με 3-0 εντός κάνοντας εξαιρετικό φίνις στην σεζόν δείχνοντας πως είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του μήνα Μαρτίου στον νομό μας.

Για να το πάμε και ακόμα ένα επίπεδο πιο πέρα ο Γιώργος Βελισσάρης κρατά «καθαρή» την εστία του για πάνω από 360’ αγωνιστικά λεπτά με τον ίδιο να παίρνει βαθμό άριστα όπως φυσικά και η υπόλοιπη ομάδα του.

Διότι η καλή δουλειά ενός τερματοφύλακα (που είναι καλός και κάνει εξαιρετική σεζόν ο «Χαμπόκο») οφείλει και πρέπει να είναι πλήρως εναρμονισμένη με την αμυντική γραμμή και συνολικά με όλη την ομάδα πράγμα που γίνεται στο έπακρο στην Τεγέα.

Η σιγουριά που δίνει ο Γιώργος Βελισσάρης κάτω από τα δοκάρια δίνει και άλλον «αέρα» στους αμυντικούς με την Τεγέα στο σερί αυτό να έχει «κλειδώσει» τα καρέ της μη έχοντας δεχθεί κανένα γκολ για έναν ολόκληρο μήνα.

Τελευταία ομάδα που σκόραρε κατά της Τεγέας ήταν η Δημητσάνα στις 24 Φεβρουαρίου στην νίκη της με 3-1 και από κει και πέρα ο «Χακόμπο» και η παρέα του έβαλαν «stop» στους αντιπάλους τους με την Τεγέα να «πετάει».

Ο Γιώργος Βελισσάρης είναι ακόμα ένας σημαντικός κρίκος μιας ομάδας που ξέρει να αναδεικνύει, να βελτιώνει και να εξελίσσει παίχτες βασιζόμενη στο σύνολο και στην πολύ καλή δουλειά που κάνει.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Moνο στο Κορακοβούνι χρειάστηκε 2 φορές στα άλλα ήταν θεατής 90 λεπτά!!

Μήπως ήρθε ο καιρός να το πάρει μια ομάδα που έχει άλλα σχέδια και βλέψεις.... Ότι ήταν να το δώσει το έδωσε στν Τεγέα... Μεταγραφήηηηηη.....

Ειναι καλος τερματοφυλακας ,και οι πιτσιρικαδες πανθυρεατικου και δημητσανας δειχνουν καλα στοιχεια. Αλλα πιστευω στα τελευται χρονια 2 τερματοφυλακες ξεχωριζουν με τη ποιοτητα που διαθετουν και την τεχνικη κσι διαβαζουν τις φασεις και κατευθυνουν τις αμυνες τους. Ο Γιαννουσης και ο Γιαννακαρωνης οι οποιοι δινουν και βαθμους στις ομαδες τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.