Ο Καδάς «κερνάει» και οι πιτσιρικάδες του Χατζόπουλου σκοράρουν

Ο Καδάς «κερνάει» και οι πιτσιρικάδες του Χατζόπουλου σκοράρουν

Σεπτέμβριος 28, 2020 - 11:02
2 σχόλια

Η αρχή της εφετινής ποδοσφαιρικής ιστορίας του Α.Ο. Νέων Τρίπολης έγινε με τον πλέον ιδανικό τρόπο με την νεανική ομάδα να επικρατεί της Κανδήλας με 1-5 και να μπαίνεις το νέο πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ασφαλώς με τους πρώτους τρεις βαθμούς στο σακούλι της.

Το παράξενο παιχνίδι των συμπτώσεων έφερε τον Α.Ο. Νέων Τρίπολης και πάλι να κάνει πρεμιέρα στο Λεβίδι, κόντρα στην ίδια ομάδα και έχοντας ανάλογο θετικό αποτέλεσμα όπως συνέβη και την περσινή σεζόν για την τότε Β’ Αρκαδίας.

Στην δεύτερη της χρονιά η ομάδα του Νίκου Χατζόπουλου δείχνει να βαδίζει πιστά στο πλάνο της εξέλιξης του ποδοσφαιρικού της γκρουπ που ξεκίνησε πριν από περίπου 13 μήνες, συνεχίζεται και θα συνεχιστεί σε βάθος χρόνου μιας και ο χρόνος δουλεύει πάντα για ένα σύνολο που αποτελείται από παιδιά.

Τα νέα δεδομένα και οι απαιτήσεις της χρονιάς επέβαλαν μέσα στο νεανικό αυτό γκρουπ να μπεί και μια πινελιά εμπειρίας με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που εκτός από την βοήθεια στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι θα μπορεί επίσης να μιλάει, να καθοδηγεί και να συμβουλεύει τους νεότερους παίχτες όντας ο συνδετικός κρίκος πάγκου και ομάδας.

Για τον ρόλο αυτό ο Νίκος Χατζόπουλος επέλεξε τον Γιάννη Καδά που είναι άριστος γνώστης τέτοιων ποδοσφαιρικών πρότζεκτ και η παρουσία του γύρω από τους ταλαντούχους πιτσιρικάδες που υπάρχουν στο ρόστερ των Νέων της Τρίπολης μοιάζει να είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική.

Κόντρα στην Κανδήλα ο Γιάννης Καδάς σε ρόλο δημιουργού είτε σε πρώτο χρόνο είτε σε δεύτερο αξιοποίησε τους νεαρούς συμπαίχτες του και αυτοί σκόραραν πέντε φορές κόντρα στην Κανδήλα φτάνοντας στην πρώτη νίκη με την έναρξη του καινούριου τοπικού πρωταθλήματος.

Η ποδοσφαιρική φιλοσοφία του προπονητή αυτής της ομάδας του Νίκου Χατζόπουλου είναι οι Νέοι της Τρίπολης να αποκτήσουν την δική τους αγωνιστική ταυτότητα και το δικό τους ποδοσφαιρικό μοντέλο και βάση της σκληρής δουλειάς, της επιλογής προσώπων αλλά και της επιμονής πάνω στην διδασκαλία με στόχο την εκμάθηση φαίνεται πως αυτή η ομάδα παιχνίδι με το παιχνίδι, προπόνηση με την προπόνηση αποκτά συνεχώς καινούρια πράγματα που την κάνουν καλύτερη.

Ο Α.Ο. Νέων Τρίπολης στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν πέτυχε πέντε γκολ με τους Παπακώστα και Χόντο να σκοράρουν δις και τον Φιλόπουλο να πετυχαίνει ένα έχοντας τον Γιάννη Καδά να μοιράζει μέσα στο γήπεδο αρμονικά το παιχνίδι βάζοντας όλους τους συμπαίχτες του σε ενεργό ρόλο.

Είναι προφανές πως ο Α.Ο. Νέων Τρίπολης είναι μια ομάδα που αφήνει υποσχέσεις και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης για την συνέχεια με το μότο της εξέλιξης να κυριαρχεί σε αυτό το ποδοσφαιρικό γκρουπ.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Μπράβο του Νίκου έτσι έπρεπε να είναι οι περισσότερες ομάδες του τοπικού με μικρά παιδιά και 1-2 έμπειρους και το κυριότερο χωρίς να πληρώνει 80αρια και 100αρια το παιχνίδι. ΞΥΠΝΆΤΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΆ....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.