Ο Καραμανλής που φεύγει, ο Καρατζαφέρης που έρχεται και η «συνεκμετάλλευση» στο Αιγαίο

Ο Καραμανλής που φεύγει, ο Καρατζαφέρης που έρχεται και η «συνεκμετάλλευση» στο Αιγαίο

Φεβρουάριος 21, 2023 - 13:03
5 σχόλια

Ω, παίδες Ελλήνων, θα διαβάσατε τα νέα -που δεν ήταν και τόσο νέα, δηλαδή- για την απόσυρση του Κώστα Καραμανλή από την ενεργό πολιτική δράση.

Ε, να ξεκουραστεί ο άνθρωπος, τόσα προσέφερε στη χώρα...

Και οπωσδήποτε θα αναμένει κάτι να του δώσει η χώρα πίσω.

Την Προεδρία της Δημοκρατίας;

Πάντως, πολύ χλιαρός ο... αποχαιρετισμός στα όπλα. Δεν ανέφερε πουθενά το όνομα του Κυριάκου ή ότι τον στηρίζει.

Τέλος πάντων, ο Κυριάκος κακίες δεν κρατά...

Δεν τον παίρνει, άλλωστε.

Ο Καραμανλής «την έκανε» για πιο δημιουργικές ασχολίες (βέβαια, και τον καιρό που ήταν βουλευτής, σπανίως πάταγε στη Βουλή, σπανίως μιλούσε), ο Καρατζαφέρης έρχεται και κατεβάζει και άποψη κόντρα στις -όποιες, τέλος πάντων- προηγούμενες ιδέες του.

Ο Καρατζαφέρης ο «Γιούρια να φτάσουμε στην Πόλη!», τον άλλαξε τον αμανέ.

Μετά την Ντόρα που είπε ότι «δεν είναι ταμπού η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους», υποστήριξε: «Kάτω από όρους θά μπορούσε νά υπάρχει συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο, είναι πολύ εγωιστικό να το θεωρούμε κλειστή λίμνη».

Τι έγινε, βρε παιδιά, εκεί στους Συντηρητικούς πατριώτες;

Σας τελείωσαν οι «μακεδονομάχοι», σας τελείωσαν οι «τουρκοφάγοι», σας χαλούσαν οι Πρέσπες του Αλέξη και τώρα βουρ για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο;

Φανταστείτε τη σκηνή: Ο Καρατζαφέρης βγαίνει ως άλλος αναρχικός και γράφει με κόκκινη μπογιά στον τοίχο «Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του!».

Τα πνευματικά του τέκνα Βορίδης, Πλεύρης και Γεωργιάδης άραγε πώς να νιώθουν με τη μεταστροφή του «νονού»;

Πώς είπατε;

Ό,τι να 'ναι, αρκεί να έχουν μια -γερή- καρέκλα να κάτσουν.

Σωστά, σωστά...

Οι ιδέες δεν ταΐζουν κανέναν, εξάλλου.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Εσύ να εξακολουθείς να είσαι υπερήφανος για την συμφωνία των Πρεσπών άλλωστε δικαίωμα σου είναι μην μας το παίζεις όμως έξυπνος θα το δείξει η ιστορία το τι ακριβώς έχει γίνει.Οσο για τον Καραμανλή είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι στηρίζει υπόγεια τον μεγάλο πολιτικό της αριστεράς

Εσύ σχολιαστή που εμπνέεσαι από τον βλαξεβάνη , κοίταξε τα του οίκου σου και άφησε τις αμπελοφιλοσοφίες της συμφοράς ! Απλά δεν σε κάλεσε κανένας να πεις τη γνώμη σου για τον Καραμανλή. Φρόντισε λοιπόν να σχολιάζεις τον Ζήκο και τις μπαλωθιές του γιδοβοσκού και άφησε την πολιτική για τους μεγάλους .

Ρε πατριώτη, μήπως μπορείς να μας πεις πού σε έβλαψε καί τί έχασες από τη συμφωνία τών Πρεσπών; Αλλά να μας πεις αν έχει κάτι τό θετικό για μας. Εγώ πάντως δεν θα ήθελα έναν ακόμα εχθρό στα βόρεια. Για πες μας.

18:38 έχει βλάψει το εμπόριο στις εξαγωγες που δεν γράφουν product of North Macedonia ,και γράφουν σκέτο Macedonia με αποτέλεσμα να μπερδεύονται οι ξένοι όταν βλέπουν μακεδονικούς οίνους και λοιπά προϊόντα της Μακεδονίας μας ,αυτά που λες για εχθροί στα βόρεια δεν ισχύει γιατί είναι μια αδύναμη χώρα με προβλήματα στο Τετοβο με αλβανόφωνους και με την Βουλγαρία που συνορεύει .Τώρα που αναγνώρισαν την σλαβική τους διάλεκτο σαν Μακεδονική γλώσσα ειναι έγκλημα .Οφείλεις να ενημερωθείς ξερόλακο και να ξερεις ότι η Ελλάδα δεν τελείωνει στον Ισθμό .Καληνυχτα Αγγελη

Καί τό Κόσσοβο μικρό είναι, αλλά είναι απειλή για τούς Σέρβους. Όσο για τα προϊόντα καί ιδιαίτερα για τα κρασιά, λες ανοησίες, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.Για όλα αυτά ρωτα καί τόν Κούλη, που ξέχασε τις περικεφαλαίες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.