Ο κορωνοϊός τελείωσε με... πολιτική απόφαση

Ο κορωνοϊός τελείωσε με... πολιτική απόφαση

Απρίλιος 14, 2022 - 18:00
4 σχόλια

Μα, τι αποφασιστικότητα, ω παίδες Ελλήνων!

Άμα θέλουν η κυβέρνηση και ο τιτανοτεράστιος Πλεύρης, όλα γίνονται!

Με μια πολιτική απόφαση, η πανδημία στη χώρα μας τελείωσε. Τετέλεσται. Πάπαλα. Καπούτ.

Με 400 νεκρούς την εβδομάδα, περίπου 350 διασωληνωμένους την ημέρα, από τους οποίους οι μισοί πλήρως εμβολιασμένοι, αλλά ποιος μετράει φέρετρα ή κρεβάτια στα νοσοκομεία;

Πρώτη η Ελλάδα σε θανάτους στην Ευρώπη αλλά...

Καλοκαιριάζει, ω παίδες Ελλήνων, και μετράμε πληρότητες και τουρίστες.

Προσδοκώμεν ανάστασιν της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας μας.

Από 1ης Μαΐου καταργούνται όλα. Όλα; Σχεδόν όλα. Βασικά, καταργούνται οι έλεγχοι. Με 11.000 κρούσματα κατά μέσον όρο ακόμα. Όταν κλεινόμασταν μέσα με καμιά 300αριά.

Ας είναι. Η χώρα χρειάζεται τάλαντα και δραχμές. Χρειάζεται ανεμελιά και εκδρομές. «Τον χειμώνα δεν τον θέλω/ θέλω ψάθινο καπέλο.»

Από Σεπτέμβρη; Φαντάζομαι τα κρούσματα θα αυξηθούν, θα έρθει καμιά καινούργια καταραμένη μετάλλαξη, θα επιστρέψουν τα μέτρα γιατί δεν θα αντέξει το ΕΣΥ, θα έρθει υποχρεωτική τέταρτη δόση, ίσως, θα απαγορευτούν οι συγκεντρώσεις και όλα καλά, γιατί «η πανδημία είναι ακόμα εδώ».

Μωρέ, και τώρα η πανδημία είναι ακόμα εδώ, αλλά τώρα περιμένουμε τους βαρβάρους με τα τσέκια.

Τον χειμώνα οι ντόπιοι δεν έχουν ανάγκη να δουλέψουν.

Μήπως τα κρούσματα από 11.000 γίνουν σε καμιά εβδομάδα... 11 με πολιτική απόφαση;
 

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Ο δεκάλογος των ψεκ είναι το σημερινό άρθρο του Παγκράτη. Η αποθέωση του λαϊκισμού. "Διαφεύγει" του Παγκράτη ότι οι διασωληνωμένοι είναι σε νέα πτώση και σήμερα είναι 334. Οι εισαγωγές ασθενών στα νοσοκομεία σε σημαντική πτώση επίσης, μόλις 245 το τελευταίο 24ωρο. Προφανώς από τον τουρισμό περιμένει να ζήσει η Ελλλάδα, λαϊκιστή Παγκράτη. Αφού λαϊκιστές σαν και εσένα δεν την άφησαν να έχει την βιομηχανία που μπορούσε να έχει, ο τουρισμός έχει τεράστια σημασία. Πήγαινε να πεις τις μπούρδες σου παραθαλάσσια εκεί που τρως το ψαράκι σου, να δεις πως θα σου απαντήσουν οι ντόπιοι.

Πόσο πάει το σχόλιο Παύλε; Έχεις γίνει σχολιαστής καριέρας, σου το αναγνωρίζω. Σχόλιο στο φιλικό στην κυβέρνηση protagon σήμερα: "Μακάρι να καταργούσαν και τις αυξήσεις στο ρεύμα με πολιτική απόφαση." Λες να γράφει κι εκεί ο Σωκράτης; Παπαπαπα! Δεν υπερασπίζομαι τον Σωκράτη. Έλεος όμως!

@22:03 - Μπορείς να παραθέσεις τον σύνδεσμο για το άρθρο στο Protagon;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.