Ο Λαγός τον έκανε φορ και ο Στρέμπας «τρύπησε» τα δίχτυα

Ο Λαγός τον έκανε φορ και ο Στρέμπας «τρύπησε» τα δίχτυα

Απρίλιος 23, 2024 - 18:45
11 σχόλια

Ο Αποστόλης Στρέμπας ολοκλήρωσε την μαγική του σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Αρκαδίας σημειώνοντας συνολικά 32 γκολ (27 στην Α’ Αρκαδίας και 5 στο Κύπελλο) πανηγυρίζοντας μαζί με τους συμπαίχτες του το double.

Τα 27 γκολ στο πρωτάθλημα αλλά και τα 5 στο Κύπελλο Αρκαδίας τον κατατάσσουν πως πρώτο σκόρερ και των δύο διοργανώσεων με τους αριθμούς του να μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω στο παρελθόν για να δούμε κάτι ανάλογο.

Μιλάμε για αριθμούς άλλων εποχών στο τοπικό μας ποδόσφαιρο μιας και κανείς άλλος max την τελευταία δεκαετία δεν έχει καταφέρει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Αρκαδίας να ξεπεράσει συνολικά το όριο και το φάσμα των 30 γκολ.

Ο Αποστόλης αυτό το έκανε στην πρώτη του χρονιά αγωνιζόμενος ως σέντερ φορ με τον ίδιο να αποδεικνύεται με αφορμή τους αριθμούς «πυρηνικό όπλο» για κάθε αντίπαλη άμυνα έχοντας σκοράρει σχεδόν σε κάθε ομάδα που βρήκε απέναντι του.

Ταυτόχρονα το γεγονός αυτό αποτελεί και μια τεράστια προσωπική δικαίωση για τον ίδιο τον Σπύρο Λαγό ο οποίος είναι αυτός που καθιέρωσε τον Αποστόλη Στρέμπα στην επίθεση με τον Δαραίο να τον δικαιώνει στον μέγιστο βαθμό.

Το έχουμε αναφέρει πάλι αλλά το πούμε ξανά πως ο Σπύρος Λαγός έχει τεράστια συνεισφορά σε όλο το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα και στην κατανομή των ρόλων με τον Αποστόλη Στρέμπα να είναι ένα τέτοιο ενδεικτικό παράδειγμα.

Ο «μυστακοφόρος» του τριφυλλιού φέτος μέσα από το πλάνο του προπονητή του δεν κάλυψε απλά την θέση του φορ αλλά έγινε ένας κανονικός κυνηγός, ένας επιθετικός που ξέρει να γυρίσει να σπάσει την μπάλα, που μπορεί να εκτελέσει με μεγάλη αποδοτικότητα μέσα από την περιοχή, να δημιουργήσει τόσο για τον εαυτό του όσο και για τους συμπαίχτες του και να πάρει τις κατάλληλες τοποθετήσεις στο «κουτί» και κάθε φορά να είναι στο σημείο που πρέπει στέλνοντας την μπάλα στο πλεκτό (για 32 φορές σε 25 συμμετοχές του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο).

Τον «Στρεμπ» τον έχουμε δει να παίζει σε όλες τις θέσεις του άξονα (στόπερ, αμυντικός χαφ, box to box κεντρικός μέσος, επιτελικός) αλλά φέτος τον είδαμε να «χαλάει» κόσμο ως γνήσιος, αυθεντικός σεντερ φορ με τον ίδιο να το απολαμβάνει με την γλώσσα του σώματος πολλές φορές να μαρτυρά τα συναισθήματα του.

Ένα μεγάλο credit τον Σπύρο Λαγό που δημιούργησε έναν επιθετικό της δεδομένης ποδοσφαιρικής ποιότητας, του μυαλού και της οξυδέρκειας του Αποστολή και ασφαλώς ένα ακόμα μεγάλο credit στον ίδιο τον Στρέμπα που δεν κάλυψε την θέση αυτή αλλά την έκανε πέρα για πέρα δικιά του.

Ευχή για τον Παναρκαδικό ο λογαριασμός να συνεχίσει να γράφει και στα προσεχώς και τα 32 «τεμάχια» του Αποστόλη Στρέμπα να γίνουν πολλά περισσότερα στα μπαράζ ανόδου και ο αριθμός να ανέβει ακόμα πιο πολύ.

Ο Παναρκαδικός έχει ανάγκη τον Αποστόλη στα μπαράζ και ασφαλώς τα γκολ του όπως έχει ανάγκη όλα του τα παιδιά με στόχο η ομάδα να βρεθεί εκεί που ανήκει. Στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Ο λαγός να ανάψει μια λαμπάδα στον αποστόλη και στα έμπειρα παιδιά που έπαιζαν μόνα τους στον αυτόματο.

Πες μας εσυ που μιλάς για την λαμπάδα που πρέπει να ανάψει ο Λαγος σε ποσά παιχνίδια ήρθες στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο για να έχεις άποψη.Γιατι εμείς που είμαστε εκεί έχουμε και μπορούμε να σου απαντήσουμε και με στοιχεία

Δε νομίζω πως οι παίκτες φίλε μου έπαιζαν στον αυτόματο αλλά δε μου κάνει κι εντύπωση για ακόμη μια φορά η χολή που βγάζετε!

Λαγέ, συνέχισε έτσι κι ας τους να κράζουν! Αν δεν άξιζες, δε θα ασχολούνταν μαζί σου.

Αν γνώριζες λίγο από μπάλα, θα ήξερες πως δεν αρκεί να είναι κάποιος απλά καλός & έμπειρος παίκτης. Τόσο καλοί & έμπειροι παίκτες υπάρχουν δεν είδα όλοι να κάνουν αήττητοι νίκες, να παίρνουν κ πρωτάθλημα κ κύπελλο. Προφανώς κ ξέρεις (φαντάζομαι!) πως πολύ μεγάλο ρόλο παίζει ο προπονητής αλλά η κακία και το κόμπλεξ σου δε σε αφήνει να το παραδεχτείς!

Μια λαμπάδα πρέπει να ανάψει για να του δίνει ο Θεός δύναμη να αντέχει τις χαζομάρες που λέτε! Έκανες το double κι δεν μπορούν να το χωνέψουν!

Ρε φίλε παρακολουθείς καθόλου τοπικό; Ο Στρεμπας έπαιζε κέντρο κ πέρσι άμυνα κ ο Λαγός τον έβαλε επιθετικό, τι σχέση έχουν αυτές οι θέσεις μεταξύ τους; Επίσης, ο Λαγός το έχει ξανακάνει κ με άλλους παίκτες να τους αλλάζει την καθιερωμένη θέση που έπαιζαν κι αυτό δείχνει ποδοσφαιρική οξυδέρκεια αλλά μάλλον είναι ψιλά γράμματα αυτά για σένα.

Ο Λαγος έχει την ικανότητα και να διαβάζει τις δυνατότητες και πως μπορεί να πάρει τα περισσότερα από κάθε ποδοσφαιριστή .Οπως και ο προηγούμενος φίλος πολύ εύστοχα έκανε τις παρατηρήσεις του για τον Λαγό και την θέση που βρήκε στον Στρεμπα, θα θυμίσω πως το ίδιο έκανε και με τον Οπόκου.Στην ομάδα μας εδώ στο Λεωνιδιο τον έβαζαν μονίμως στα χάφ και οΛαγις διάβασε πως είναι πολύ καλύτερος στην άμυνα μαζί με τον Νάνο.Να που δικαιώθηκε και σε αυτό .Εσυ βάρα το βιολί σου και συνέχισε στον μικροπρεπή κόσμο σου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.