Ο Οπόκου τα «σάρωσε» όλα και έκανε triple crown με δύο ομάδες στον νομό μας (pics)

Ο Οπόκου τα «σάρωσε» όλα και έκανε triple crown με δύο ομάδες στον νομό μας (pics)

Απρίλιος 23, 2024 - 10:26
1 σχόλια

Ο Ρίτσαρντ Οπόκου μετράει από τον περασμένο Αύγουστου που βρέθηκε στον νομό μας τρεις τίτλους και μάλιστα με δύο διαφορετικές ομάδες(Λεωνίδιο και Παναρκαδικός) κάνοντας το δικό του ξεχωριστό triple crown.

Ο Γκανέζος ήρθε στην Αρκαδία για λογαριασμό του Λεωνιδίου πέρσι το καλοκαίρι και στα μέσα της χρονιάς αποχώρησε από την Νότια Κυνουρία βρίσκοντας το νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό στην Τρίπολη και τον Παναρκαδικό.

Με το Λεωνίδιο ο Ρίτσαρντ Οπόκου στο Δημοτικό Γήπεδο Άστρους τον περασμένο Σεπτέμβριο κατέκτησε το Super Cup Αρκαδίας και μάλιστα είχε σκοράρει σε εκείνο το παιχνίδι στην νίκη με 1-0 των ερυθρόλευκων με τον ίδιο να ψηφίζεται ως MVP του τελικού.

Με τον Παναρκαδικό ο Οπόκου από τον περασμένο Ιανουάριο και μετά όπου και έγινε μέλος της ομάδας πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας και τώρα ξανά στο ίδιο γήπεδο στο Άστρος έγινε και Κυπελλουχος Αρκαδίας την Κυριακή 21 Απριλίου.

Επόμενος μεγάλος στόχος για τον Ρίτσαρντ Οπόκου και την υπόλοιπη ποδοσφαιρική του παρέα στον Παναρκαδικό η άνοδος στην Γ’ Εθνική για να ολοκληρωθεί η χρονιά με τον καλύτερο ιδανικό τρόπο.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Κακώς που το Λεωνιδιο δεν τον κράτησε. Φέρνει αξιόλογους παίκτες για να τους πάρουν άλλοι. Τέτοια λάθη να μην ξαναγίνουν. Τουλάχιστον ας είχε πάρει κάποιον που θα μπορούσε να καλύψει το κενό. Όπως κι ο Μαρτίνεθ είχε βοηθήσει με το σκοράρισμα του! Τα κενά τους φάνηκαν ειδικά στον τελικό.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.