Ο θαυματουργός πίδαξ της πλατείας Ομονοίας

Ο θαυματουργός πίδαξ της πλατείας Ομονοίας

Μάιος 15, 2020 - 10:59
1 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

EUROKINISSI

Ω, παίδες Ελλήνων, τι μας κρύβουν επιτέλους για τον κορωνοϊό; Γιατί μας έχουν μέσα στο βαθύ σκότος;

Έχοντας διαβάσει τόσα βιβλία σοφών Ελλήνων όπως τα πρόσφατα τις επιστολές του Ιησού, το Ξανθό Γένος που θα σώσει την Ελλάδα κτλ., ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται ο ιός να κολλάει στην Αγία Παρασκευή αλλά να είναι όλοι προστατευμένοι στην Ομόνοια, δημάρχου Μπακογιάννη παρόντος και ευλογούντος.

Να μας πουν τώρα τι έβαλαν στον νέο πίδακα της Ομόνοιας! Θα κάνουμε δημόσια έκκληση στον Μπακογιάννη να μας πει με τι ψέκασαν την πλατεία και τον νέο πίδακα που έδιωξε κορωνοϊό και ...ΜΑΤ μαζί!

Διότι, συμπολίτες της Ελληνικής Δημοκρατίας της σύγχρονης και ουχί της παλαιάς, του Περικλέους, εδώ έχουμε να κάνουμε με διαφορετικά σταθμά και μέτρα -κάτι ασφαλώς όχι πρωτόγνωρο στην Ελλάδα, αλλά μα τον Δία, σε αυτή τη συγκυρία παίζονται ζωές!

Ή μήπως όχι; Λέτε να μην μας λένε όλη την αλήθεια;

Φίλη η αλήθεια, φιλτάτη δε η φιέστα!

Η φιέστα όλα τα απολυμαίνει. Διώχνει και τα κακά πνεύματα των ΜΑΤ. Διότι η ιερά πανήγυρις των εγκαινίων δεν είναι σύναξις αναρχοάπλυτων που κάνουν επαναστατική γυμναστική...

«Πίετε, ω, Έλληνες, κεκαθαρμένον του πίδακος ύδωρ της πλατείας Ομονοίας», μοιάζει να λέει ο δήμαρχος Αθηναίων και να αναφωνεί: «Νενίκηκά σε, κορωνοϊέ!».

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Mε το ίδιο υλικό που ψέκασαν και στο Μαξίμου όταν κάλεσαν την Πρωτοψαλτη με το κάρο του δημάρχου. Αυτό το μυστικό το γνωρίζει η Αγία Οικογενεια. Δεν είναι για το πόπολο..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.