«Όχι» από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στο Ψήφισμα για τα Τέμπη

«Όχι» από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στο Ψήφισμα για τα Τέμπη

Απρίλιος 29, 2024 - 20:02
1 σχόλια

Eurokinissi

Ακόμα έναν γύρο έντασης έφερε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου η συζήτηση για το αν θα υιοθετούσε ή όχι το Σώμα το Ψήφισμα το οποίο έχουν καταθέσει οι οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών με το οποίο ζητούν την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, ώστε να αποδοθούν από τη Δικαιοσύνη οι ευθύνες που αναλογούν στους υπουργούς για την τραγωδία.

Η περιφερειακή αρχή στην πρόταση του κ. Εμμανουήλ Μάκαρη να υπερψηφιστεί το ψήφισμα αντέτεινε μια άλλη διατύπωση, όπου αναφερόταν ότι ζητείται η απόδοση ευθυνών, αλλά όχι η κατάργηση του εν λόγω νόμου, και επίσης αναφερόταν ότι το Σώμα έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Έτσι, το Σώμα είπε «όχι» στο ψήφισμα το οποίο έχουν υπογράψει 1.3 εκατ. πολίτες.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Σίγα μη δάγκωναν το χέρι που τους θρέφει οι του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου. Σε αυτή τη χώρα που κυριαρχεί η εξυπνάδα, η δημοκρατία και η δικαιοσύνη πρέπει πρώτα να μας βρει το κακό και ύστερα για να συνειδητοποιούμε την πραγματικότητα της χώρας. Δεν έχασαν οι του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου δικό τους άνθρωπο γι’ αυτό και μας φτύνουν στα μούτρα. Δεν είναι στη θέση του Νεοδημοκράτη που έχασε τη γυναίκα του στα Τέμπη και είπε ο άνθρωπος τόσο χαρακτηριστικά: Ήμουν στη Νέα Δημοκρατία για 12 χρόνια, ψήφιζα τους μελλοντικούς δολοφόνους της γυναίκας μου, μούτζωσα τον εαυτό μου!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.