Οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες... μέχρι τις 14 Μαΐου που έρχονται οι τουρίστες!

Οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες... μέχρι τις 14 Μαΐου που έρχονται οι τουρίστες!

Μάρτιος 10, 2021 - 09:54
5 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Ω, παίδες Ελλήνων, ενώ διαβάζετε για τα 3.000+ κρούσματα σήμερα καθώς και για την αστυνομική βία στις γειτονίες, τρέχουν παράλληλα πυρετώδεις ετοιμασίες για να έρθουν οι ανεμβολίαστοι τουρίστες στην Ελλάδα. Ο Σωκράτης έχει αναφέρει σε πολλά άρθρα για το πώς ξεκίνησαν όλα από το άνοιγμα του τουρισμού, και τώρα ετοιμαζόμαστε για νέο γύρο. 

Για όσους δεν γνωρίζετε, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης ανακοίνωσε ότι από τις 14 Μαΐου ανοίγει ο τουρισμός. Και ενώ στα Ελληνικά ΜΜΕ μεταφέρουν δηλώσεις για προετοιμασίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τα τεστ, ο υπουργός μιλώντας στον μεγαλύτερο ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό της Μεγάλης Βρετανίας, στο ITV News, είπε:

Εμβολιασμένοι ή μη, όλοι οι Βρετανοί θα μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα το καλοκαίρι

Αναλυτικά η δήλωση: «Όλοι οι Βρετανοί, είτε έχουν εμβολιαστεί είτε όχι, θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα. Για όσους θα έχουν εμβολιαστεί και θα διαθέτουν το σχετικό πιστοποιητικό, δε θα απαιτείται περίοδος καραντίνας ούτε αρνητικό τεστ COVID-19 πριν από την πτήση».

Αναμφισβήτητα έχουμε ανάγκη τους τουρίστες, καθώς η οικονομία μας στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στον Τουρισμό. Αλλά να κλειδώσει πρώτα το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή τουλάχιστον το αρνητικό τεστ. Διότι όπως αποδείχτηκε και το προηγούμενο καλοκαίρι ήμασταν «μπάτε σκύλοι αλέστε». Στη συνέχεια η κυβέρνηση μας φλόμωσε με την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας και μετά μας χόρτασε με τις επόμενες κρίσιμες εβδομάδες...

ΥΓ.: Με τόσα βίντεο από την αστυνομική βία και τα σπασμένα αυτοκίνητα, λογικά θα έχει πάει στις 127% μονάδες η διαφορά στις δημοσκοπήσεις...

Ειδήσεις: 
Video: 

2020 Luben Rewind: Όταν ΟΛΕΣ οι επόμενες 2 βδομάδες ήταν κρίσιμες


5 Σχόλια

Ο μονος υπουργος που κανει την δουλεια του.Με αυτοθυσια και επαγγελματικα.Δεν περιμενει να παρει γραμμη απο τον Κυριακο.Η γραμμη ερχεται απο την TUI απευθειας.

Θα μπορούσε ο εσωτερικός τουρισμός να κρατήσει λίγο τις ισορροπίες στην επαρχεία που περίμενε λίγο κόσμο από Αθήνα για να ζήσει έστω και δύσκολα αλλά οι κυβέρνηση τους νοιάζει μόνο αν θα έρθουν οι Άγγλοι και Γερμανοί για να πάνε στα all inclusive που κονομάνε οι ξένες εταιρείες... Και στην ΝΔ ραγιάδες είστε

Βρείτε το γράφημα τι έγινε από τον αύγουστο που ήρθαν οι τουρίστες χωρίς ελέγχους. Έτσι γέμισαν τα νησιά με κορωνοιο και μετά η Αθηνα. Ο Θεοχάρης σταμάτησε και την τριήμερη καραντίνα στους τουρίστες όταν έρχονταν. Άχρηστοι δεν κανουν για κυβέρνηση

@10:35 - Η Μεσσηνία πήγε πολύ καλά το καλοκαίρι. All inclusive ήταν; Όχι. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να γίνουν τα εμβόλια και να φτάσουμε με τις λιγότερες δυνατές απώλειες μέχρι τα τέλη Απριλίου. Χωρίς εμβόλια, ξεχάστε και την φετινή σαιζόν.

Ο Σωκράτης από το Ελμπασάν αν ήταν πρωθυπουργός θα τα είχε λύσει όλα. Ούτε πανδημία θα υπήρχε, ούτε διασπορά, ούτε νεκροί τίποτα. Ο τουρισμός στα 30 εκατομμύρια την σαιζόν, η οικονομία στο +4%, όλα τέλεια. Στον μαγικό κόσμο του Σωκράτη, λέμε σε όλα ΝΑΙ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.