Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 2 - 4 Φεβρουαρίου

Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 2 - 4 Φεβρουαρίου

Φεβρουάριος 02, 2024 - 16:50
0 σχόλια

Το ArcadiaPortal.gr πιστό στο ραντεβού του κάθε Παρασκευή σας έχει ετοιμάσει προτάσεις για το πώς να περάσετε το Σαββατοκύριακο.

Όλες οι εκδηλώσεις στην Αρκαδία συγκεντρωμένες για να επιλέξετε πώς θα περάσετε ένα όμορφο και διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο.

Οι προτάσεις μας είναι οι εξής:

Selene Spa στην Τρίπολη: Κοπή βασιλόπιτας με πάρτι και πλούσια δώρα!

Μνημόσυνο για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη στη Στεμνίτσα

Οι 65οι και 66οι Αγώνες ΑΚΙ Ιχνηλατών στην Αρκαδία

Εκδήλωση και κοπή πίτας για τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας

Κοπή πίτας Αθλητικού Συλλόγου Κωφών «Ο Μοριάς»

Κοπή Βασιλόπιτας για τους Αρκάδες της Φυλής

Κοπή πίτας του Συλλόγου Δρακοβουνιωτών «Ο Πλάτανος»

Το Lemon επιστρέφει στην Τρίπολη, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο! (pics)

Στον Πάρνωνα εξορμά την Κυριακή ο ΣΑΟΟ

Την Κυριακή η πεζοπορία του ΕΟΣ Τρίπολης στην Αγία Σοφία Κυνουρίας

Τακτική Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας της Πανπροσφυγικής Ένωσης Αρκαδίας

Η ετήσια εκδήλωση της Παγγορτυνιακής Ένωσης για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη

Κοπή πίτας για το Κέντρο Πρόληψης Αρκαδίας

Κοπή πίτας και Γενική Συνέλευση για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θανιωτών «Ο Άγιος γεώργιος»

Φιλολογικό μνημόσυνο για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου «Η Πολίχνη»

«Το μωρό της Ρόζμαρι» στην Κινηματογραφική Λέσχη Άστρους

Κινηματογράφος

ΑΡΓΚΑΪΛ

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καθημερινά 01/02 έως 07/02 στις 19:00 και στις 21:45

Σκηνοθεσία: Matthew Vaughn

Σενάριο: Jason Fuchs

Ηθοποιοί: Jing Lusi, Rob Delaney, John Cena, Catherine O'Hara, Bryan Cranston, Ariana DeBose, Sofia Boutella, Henry Cavill, Dua Lipa, Sam Rockwell, Samuel L. Jackson, Bryce Dallas Howard

Διάρκεια: 139 λεπτά

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ

Η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ (Jurassic World) υποδύεται την Έλι Κόνγουεϊ, τη μοναχική συγγραφέα μιας επιτυχημένης σειράς κατασκοπικών μυθιστορημάτων. Η ιδανική βραδιά για την Έλι περιλαμβάνει το σπίτι της, τον υπολογιστή της, και τον γάτο της, τον Άλφι. Στα βιβλία της Έλι πρωταγωνιστεί ο μυστικός πράκτορας Άργκαϊλ και η αποστολή του είναι να αποκαλύψει ένα παγκόσμιο δίκτυο κατασκόπων. Οι ιστορίες της αρχίζουν να συμβαίνουν στην πραγματική ζωή, καθώς μια αληθινή μυστική οργάνωση δρα με τον τρόπο που η ίδια φαντάστηκε. Έτσι, η Έλι αναγκάζεται να αποχαιρετήσει τα ήσυχα απογεύματα και τη θαλπωρή του σπιτιού της. Ο -αλλεργικός στις γάτες - κατάσκοπος Άιντεν (ο βραβευμένος με Oscar® Σαμ Ρόκγουελ) και η Έλι - η οποία κουβαλά τον Άλφι στην τσάντα της- μάχονται ενάντια στον χρόνο και στους δολοφόνους, καθώς τα όρια μεταξύ του φανταστικού κόσμου της Έλι και του πραγματικού κόσμου θολώνουν.

Ολόκληρο το πρόγραμμα ΕΔΩ

Εξόρμηση

Στεμνίτσα

Η Στεμνίτσα απέχει 42 χλμ. απο την Τρίπολη και θα σας κερδίσει από την πρώτη ματιά με τα όμορφα πετρόχτιστα σπίτια και τα παραδοσιακά καλντερίμια της. Είναι ένας τόπος πολύ φιλόξενος και όπου και αν βρεθείς, οι κάτοικοι πάντα έχουν να σε κεράσουν κάτι.

Δεν είναι τυχαίο που κάθε Σαββατοκύριακό γεμίζει επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα. Οι ξενώνες είναι σχεδόν πάντα γεμάτοι από επισκέπτες που έρχονται κυρίως από την Αθήνα, αλλά ακόμα και από τα νησιά της χώρας μας. Η Στεμνίτσα βρίσκεται σε ένα καταπράσινο δάσος και θεωρείται ο παράδεισος των αργυροχρυσοχόων και του καλού φαγητού.

Στο κατάστημα «Γερουσία» που βρίσκεται στην πλατεία από το 1860 και οφείλει το όνομά της στην Α' Πελοποννησιακή Εξουσία η οποία συνεδρίασε στην ιστορική Μονή της Ζωοδόχου Πηγής, δοκιμάστε την πλούσια ποικιλία του Άκη που εδώ και 12 χρόνια έχει αναλάβει το καφενείο με τη στήριξη της συζύγου του.

Καθίστε δίπλα στη σόμπα, αφεθείτε στην άψογη εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών και μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τη μοναδική ομελέτα, την ποικιλία κρεατικών και τα γλυκά που η μητέρα του Άκη φτιάχνει στην «Αρμπαρόριζα».

Μπορεί να είναι ένα μικρό χωριό, αλλά μία ολοήμερη περιήγηση στα δρομάκια του, όπως και στη γύρω περιοχή, θα σας αποκαλύψει πως στην Στεμνίτσα υπάρχουν πραγματικά πολλά να δείτε και μια ιδιαίτερη ιστορία για να ανακαλύψετε.

Aξίζει να περάσετε μια βόλτα από την Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας, που διατηρεί μια παράδοση αιώνων.

Φωτογραφία να βγάλετε στο πανύψηλο καμπαναριό του Αγίου Γεωργίου, που δεσπόζει στην κεντρική πλατεία του χωριού κι είναι σμιλεμένο με άσπρη πελεκητή πέτρα από το 1877.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.