Ομάδα ποδοσφαίρου ΑΕΚ Τρίπολης Β' και συμμετοχή στο Β' Τοπικό πρωτάθλημα

Ομάδα ποδοσφαίρου ΑΕΚ Τρίπολης Β' και συμμετοχή στο Β' Τοπικό πρωτάθλημα

Αύγουστος 19, 2022 - 18:28
2 σχόλια

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κ Βαλασοπουλος Παναγιωτης καθώς και οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος κ Καγιαννης Μανωλης(Αντιπρόεδρος),κ Καγιαννης Ιωάννης (ταμίας), κ Μπουντρουκας Ι, κ Συνοδινός Γ. ( έφορος ποδοσφαιρικού τμήματος) και κ Νίκου Γεώργιος (υπεύθυνος ακαδημιών
ποδοσφαιρικου τμήματος) , σε συνεργασία με τον προπονητή Ακαδημιών κ Γ.Γουνη απεφάσισαν όπως ο σύλλογος προχωρήσει στην δήλωση συμμετοχής στο Β Τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που διοργανώνει η ΕΠΣ Αρκαδιας,με τη σύσταση ομάδας ποδοσφαίρου ΑΕΚ Τρίπολης Β' στα πλαίσια της νέας ισχύουσας νομοθεσίας.

Πιστεύουμε ότι με αυτόν τον τρόπο θα δοθεί η ευκαιρία στα νέα παιδιά της αντίστοιχης ηλικίας να πάρουν ευκαιρίες ανάδειξης του ταλέντου τους μέσα από μια νέα αγωνιστική προσπάθεια κ ταυτόχρονα ότι αυτή η προσπάθεια θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του Αρκαδικού Ποδοσφαίρου..

Με τιμή,
Το ΔΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Καλή κίνηση μπράβο,έτσι δίνεται η ευκαιρία να παίξουν και να προετοιμαζεται η επόμενη φουρνιά παιδιών Συγχαρητήρια στην Διοίκηση και μακαρι να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες.

Είναι επικίνδυνο να παίζουν αντίπαλοι μικρά παιδιά με άντρες τις διπλάσιες ηλικίας. Και δεν μιλάμε για κάποιο φιλικό αλλά για κανονικό αγώνα. Εκτός βέβαια από τα ατυχήματα που εύχομαι να μην είναι σοβαρά φανταστείτε αν το σκορ παίρνει διαστάσεις πώς θα αισθάνονται οι πιτσιρικάδες αν δέχονται 10 γκολ σε κάθε αγώνα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.