Παναρκαδικός - Ερμής 4-3 (pics,vid)

Παναρκαδικός - Ερμής 4-3 (pics,vid)

Απρίλιος 07, 2024 - 21:19
19 σχόλια

Ο Παναρκαδικός παρότι βρέθηκε με 0-3 πίσω στο σκορ από τον Ερμή Μελιγούς πραγματοποίησε την ανατροπή της χρονιάς κερδίοζοντας και διατηρώντας και το αήττητο του με 4-3 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας.

Η ομάδα της Μελιγούς προηγήθηκε με τους Κολιόπουλο, Αντωνάκη και Κατσίρη με τον Παναρκαδικό με δύο πέναλτι ένα από τον Στρέμπα και ένα από τον Μιχόπουλο, με τον Σαραντόπουλο και ξανά τον Στρέμπα στο 93’ να φτάνει στην νίκη-ανατροπή.

Με εννιά ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο Ερμής Μελιγούς καθώς αποβλήθηκαν στα τελευταία λεπτά οι Ράλλιος και Παπαδόπουλος με τους ανθρώπους της ομάδας της Βόρειας Κυνουρίας να εκφράζουν τα παράπονα τους για την διαιτησία.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα του Παναρκαδικού με τον Ερμή Μελιγούς.

Παναρκαδικός: Κουμπαρούλης, Τσακωνάκος, Δαύρος (Αφματάι), Κοπρένκα (Γιαννακούρας), Νάνος, Παναγόπουλος (Λυμπερόπουλος Δ.), Μιχόπουλος, Οπόκου, Στρέμπας, Σαραντόπουλος, Παπαλάμπρος (Λυμπερόπουλος Ν.).

Ερμής Μελιγούς: Μειμάρογλου, Πολυμενάκος, Κολιόπουλος, Ράλλιος, Παπαδόπουλος, Κοντογιαννόπουλος, Κατσίρης (Δημάκος), Αρδάμης, Βέργος, Σεζίστα (Καμπύλης), Αντωνάκης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παναρκαδικός - Ερμής Μελιγούς 4-3


19 Σχόλια

Ωραίο πέναλτι το δεύτερο του παναρκαδικου.η κατηφόρα για την διαιτησία φέτος δεν έχει τελικά πάτο.που να δείτε τι έδινε διαιτητινα στο παιδικό λεωνιδιο μαντινειακο.η ξεφτ.....Δεν έχει τελικά ορια

Αν ο Διαμαντοπουλος ήταν υπέρ του Παναρκαδικού, δε θα ακύρωνε το πρώτο γκολ! Μη μας φταίει πάντα η διαιτησία!

Εκείνος που έδειξε την φανέλα τι εννοούσε ότι έφαγε 3 στην μελιγου και 4 σήμερα 7???χαχαχαχαχααααα

Η σημερινή κάκιστη διαιτησία έχει ονόματοεπωνυμο ! Διαμαντοπουλος ! Έκανε το δώρο στον κύριο Νίκο !

Η ανθρώπινη συμπεριφορά του κολλιοπουλου που δεν πανηγύρισε και η έξαλλος πανηγυρισμός του σαραντοπουλου που έπαιζε στον ερμη

Γιατί το πρώτο πεναλτυ αν ήταν χέρι παίκτη του παναρκαδικου θα το εδινε;

Για άλλη μια φορά η ξεφτίλα του Αρκαδικού πρωταθλήματος έλαμψε. Από το παιδικό μέχρι το Α. Σας είπα δεν αξίζει να ασχολείσαι με τίποτα. Τα έχουν κάνει στα μέτρα τους. Μόνο οι ομάδες της Τρίπολης υπάρχουν για αυτούς. Για να τους δω στα μπαράζ που η διαιτησία δεν θα είναι από την Αρκαδία τη θα κάνουν. Όλοι η Κυνουρία στο τελικό. Πιστεύω να μην τον κρίνει ο διαιτησία....

Γιατί άραγε δεν βάζετε replay όλη την φάση στα δύο πέναλτι παρά μόνο την εκτέλεση?????

Ο τερματοφύλακας αυτός θα σας πνίξει στα μπαράζ. Εκεί δεν έχει Λεβίδι και Κορακοβούνι. Ότι πάει μέσα γράφει. Όχι χθες. Γενικά. Σε ότι ψιλοσοβαρό ματς έπαιξε, τρώει 2+.

Τι να βάλουν ! Στο πρώτο πέναλτυ η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή και στο δεύτερο έπεσε κάτω ο Στρέμπα και βρήκε την ευκαιρία για πέναλτυ! Τι να δείξουν όλη τη φάση αφού και αυτοί είναι μέσα στο κόλπο. Λιβανίζουν τον Παναρκαδικό. Ο Διαμαντόπουλος σε κάθε άγωνα λέει συγγνώμη ήταν λάθος μου. Τα ίδια είπε και στο Λεωνίδιο! Καλη επιτυχία στον ΑΣΛ. Να πάρει το κύπελο. Όσον αφορά του κυρίους της ΕΠΣΑ χωρίς τις ομάδες της κυνουρίας δεν θα υπήρχε πρωτάθλημα! Άρα θα κοπούν και τα λεφτά. Έρχεται και αυτό σύντομα!

Δεν είχε βάθος ο ερμης ο παναρκαδικος έβαλε αλλαγή 5 παιχταράδες και εσείς 2 πουθεναδες

Ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΣΑ ΓΚΟΛ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ Ο ΑΡΚΑΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΜΕΣΑ Η ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.ΑΝΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΣΩΜΟΣ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΟΛ.ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΟ ΕΙΔΕΣ .ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ Η ΑΛΛΟΥ.Ο ΠΑΝΑΚΑΡΔΙΚΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΡΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ

Ποιός έξαλλος πανηγυρισμός ρε αδερφέ στην σέντρα πήγε κατευθείαν για να παίξουν γρήγορα. Μόνος του σας κουβάλαγε πέρυσι μην έχετε και παράπονο. Τυχεροί που τον βλέπετε στα μέρη σας.

Όσοι αναφέρεστε στη διαιτησία θέλετε να μας πείτε πως στους 21 αγώνες που έχει παίξει ο Παναρκαδικός και τις 21 φορές τους έχει ευνοήσει η διαιτησία; Δηλαδή κανένα παιχνίδι δεν έχουν κερδίσει με την αξία τους; Οι παίκτες δεν έχουν ιδέα από μπάλα και απλά κάθε φορά ευνοούνται από τη διαιτησία;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.